Connery

Svensker dør efter penisforstørrelsesoperation

"Operationen er nytteløs og kan skamfere dig" udtaler en urolog.

En 30 årig svensk mand døde, som følge af komplikationer under en penisforstørrelsesoperation ifølge en publiceret rapport.

Penisforstørrelsesoperationer, som mange andre plastikkirurgiske indgreb, fungerer ved, at man transplanterer fedtceller fra en kropsdel hvor de er uønsket, til en kropsdel hvor de er ønsket.
Der udføres hvert år omkring 8.400 penisforstørrelsesoperationer, for at øge omkredsen af penis.
Statistikken inkluderer dog ikke antallet operationer med henblik på at forlænge penis, da disse ofte bliver udført på samme tid, selvom kirurgerne ofte anbefaler at de udføres med flere ugers mellemrum.

Og nu har indgrebet dræbt en mand i Stockholm.

Kirurgerne færdiggjorde forlængelsesdelen af operationen og var i gang med at indsprøjte patienten med fedtet, da manden begyndte at opleve komplikationer, beretter rapporten i Journal of Forensic Sciences

Svenskerens hjerte begyndte at banke derudaf og derefter faldt hans iltniveau og blodtrykket begyndte at styrtdykke, ifølge rapporten.
I løbet af en halv time fik han et hjertestop, hvor plastikkirurgerne straks udførte førstehjælp og sendte manden videre til skadestuen, men han døde to timer senere.

En obduktion konkluderede at den svenske mand døde af en blodprop i lungerne, da fedt bevægede sig op til lungerne igennem blodstrømmen.

Lægerne mener, at det er det første dødstilfælde af denne slags operation. Men det fører ofte til andre alvorlige problemer, udtaler eksperter fra Center for Reconstructive Urology (center for rekonstruktiv urologi).

Urologen Tobias Kohler udtaler, at proceduren er nytteløs og og vansirer mænd og derudover risikerer man at dø på operationsbordet. 
"Dette et det værste tilfælde vi har set, men der er andre horrible konsekvenser, fra skamfering til permanent erektionsbesvær.", fortæller Kohler om svenskerens fejlslagne operation.

Rapporten konkluderede, at det er risikabelt at udføre en forlængelse og en forstørrelse af penis på samme tid, da vævet, som allerede har været udsat for et 'traume' i den første procedure, derefter blider udsat for fedtindsprøjtningen.

Det er dog ikke kun penisforstørrelsesoperationer, som kræver et offer. 
Mexicansk forskning fra 2015 dokumenterede 13 dødsfald i forbindelse med booty-operationer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce