Connery

Steelseries Flux Gaming Headset [test]

Flux Yourself... Det er taglinen på dette headset

6 ud af 6 stjerner
Steelseries Flux Gaming Headset [test]
I forlængelse af anmeldelsen af Real Racing 3 til mobile devices, har jeg kigget nærmere på det headset EA havde valgt som det optimale til spillet. Et Steelseries Flux gaming headset...
Jeg har kigget nærmere på Luxury udgaven, der som luksusudgave kommer med orange kabler, ørebøffer i læder frem for kunststof, et ekstra sæt coverplader og en lille bærepose...
On-ear headsettet er udformet i fleksibel plast og kan foldes sammen når man er på farten. 

Det er muligt at mærket har haft udgangspunkt i og er mest kendt for tilbehør til gaming, især på lydfronten. De har efterhånden bevæget sig ud over rammen og dette headset har altså potentiale for at ramme rigtig bredt og ikke kun gamere. Læs videre og find ud af hvorfor.
ANNONCE
Steelseries Flux Gaming Headset [test]
Lyden
Lad os kigge lidt på det vigtigste. Steelseries Flux har en god dybde, og ligger ret hårdt i med bassen, der kan håndteere ret lave frekvenser godt, men arbejder bedst i mid-range. Lyden er faktisk overraskende god, når man kigger på hvad headsettet egentlig koster.  der er meget fremtrædende. Generelt har jeg ikke så god erfaring med on-ear headsets, men det spille uden videre lige op med mit Denon HP700 headset, der er en rigtig stor dreng.
Jeg fik i første omgang på headsettet i forbindelse med mobil spillet Real Racing 3, og det er nok ikke ved et tilfælde at netop dette headset er blevet lavet i en licenseret udgave i forbindelse med spillet - lyden når man gamer er nemlig helt fænomenal og jeg tvivler på at standard mobil headset nogensinde kan nå den dybde i lyden som Flux gør.
Lyden spiller rigtig godt op til alt musik du finder på hitlisterne - og også til en rigtig god gang tråd. Nå ja, har du Netflix på mobilen er settet også et rigtig godt match her.

In-line mikrofonen er også rigtig god, og man behøver for alt i verden ikke at investere i et sæt med fast mikrofon længere, derfor er Flux også perfekt til toget, og hvor du ellers kommer rundt med musik i ørerne.

Features
Der medfølger to lydkabler - et til mobil lyd, der er lidt mindre i form af kabel og mikrofon, og et kraftigere kabel med bedre mikrofon til skrivebordsbrug. Den stærke feature i kablingen er, at man selv vælger om man plugger sættet i det venstre eller det højre øre, og med medfølgende kabler kan man faktisk også koble et ekstra headset på.
Forbind flere headsets
Man kan sidde og se film på bagsædet af bilen uden at genere føreren, ja eller hvor ellers man kunne finde på at dele sin lyd med kun EN ekstra person. Som sagt kan headsettet foldes sammen så det ikke fylder særlig meget i tasken eller i den medfølgende bærepose.


Der sidder nogle sideplader på headsettet der kan skiftes ud, da de er magnetiske, og på Steelseries hjemmeside kan man bestille plader i andre farver - men hey, det er nu ikke særlig nødvendigt.

Jeg har faktisk intet at udsætte på dette headset, til en pris på 1000 kroner kunne jeg simpelthen ikke forestille mig hvordan det kunne være bedre, kvaliteten af både komponenter og ramme er helt i top, og derfor får Steelseries Flux også topkarakter.
ANNONCE
Frequency response: 18 – 28000 Hz
Impedance: 29 Ohm
SPL@ 1kHz, 1 Vrms: 118 dB
Cable length: 1.2 m + 2 m = 3.2m
Jacks: 3.5 mm

Microphone
Frequency response: 50 – 16000 Hz
Pick up pattern: Omni-directional
Sensitivity: -38 dB

Pris: € 129,95 eller knap 1000 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce