Connery

Spørg din søster

Spørg din søster

Hvis du var til Karneval i Aalborg i lørdags, og på vej hjem fra optoget, passerede en wasted cowboy, der gik og sang "Du kan bare spørge din søster, hvem Mikkel var, Mikkel var // Ja du kan bare gi' hende mit nummer, for jeg ved hun savner mig!" om og om igen, som en plade der er gået i hak, så skal du bare vide at det ikke 100% var alkoholens skyld.

Jeg var nemlig også blevet ramt af en instant kærlighed for Danny Kools nye sommerhit!

Jovist, i ovennævnte linjer, skal du lige udskifte navnet til 'Danny' - men jeg tog mig en frihed, og parafraserede sangens indhold, til min egen situation. Men nok om mig. 

Danny Kool, eller Daniel Sørensen, som han hedder, er nemlig klatret op af Spotifys viralliste med en seriøs comebacksingle, der er irriterende ørehængende, og på samme tid en fantastisk 'Din Søster'-joke.

ANNONCE

Daniel var stor blandt de unge piger (og drenge) omkring årtusindeskiftet, og tracks som Senorita og 'Danny Kool' blev skamspillet til diverse ungdomsdiskoteker, i hvert fald hjemme i mit hood. 

På et tidspunkt i starten af 00'erne voksede Danny Kool lidt fra musikken, og der var stille på den front i mange år. Til gengæld har han i mellemtiden været en af grundpillerne i den herlige burgerkæde WeDoBurgers, der sagtens kan håndtere endnu mere ros fra min hånd. Men nu er han altså tilbage, i hvert fald med en enkelt single i første omgang. Giv den et lyt! Hvis du husker Danny Kool som noget godt, er jeg sikker på at nostalgien lynhurtigt hjælper tracket godt på vej i dine ører, det gjorde den i hvert fald ved mig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce