Spilnyheder uge 9 [Gaming]

Flere nyheder fra den altid aktive spilverden1. marts, 2012 - kl. 19:00
Forfatter:


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

IGN.com
I stil med den "akademiske sandwich" (god nyhed - dårlig nyhed - god afslutning), lægger vi i denne uge ud med en god nyhed.

Ovenstående billeder skulle efter sigende være protagonisten i den nye installation i Assassin's Creed serien. Ud fra billedet tyder det på, at hovedpersonen godt kunne være en "indfødt amerikaner" (indianer) for nu at være politisk korrekt.

Dette stemmer desuden fint overens med rygterne om, at Assassin's Creed III kommer til at foregå under den Amerikanske Revolution. Spændende.

Kilde
GameReactor.dk
I modsætning til den "akademiske sandwich" (god nyhed - dårlig nyhed - god afslutning), lægger vi ud med en dårlig nyhed.

Blizzard fyrer 600 medarbejdere. Avs. Heldigvis (for os spilelskere) vil 90 % af de fyrede komme fra afdelinger, der ikke decideret udvikler spil. Puha. Så det får umiddelbart ikke den store indflydelse på Diablo III, fremtidige WoW-udgivelser og Starcraft II: Heart of the Swarm. Jeg kan i den forbindelse oplyse, at Blizzard har omkring 4500 ansatte i verden.

Kilde
Baldursgate.com
Et af de mest populære RPG-spil nogensinde, Baldur's Gate, er måske på vej i en ny udgave. En "teaser-side"  er i hvert fald poppet frem.

Rygterne går på, at det er udviklerholdet Beamdog og ikke BioWare, der skal stå for spillet, men med den tidligere BioWare-chef, Trent Oster, i spidsen.

Kilde
Gamefaqs.com
EA udgiver mange spil - og tjener mange penge. Men de giver faktisk også os gamere en gave i ny og næ.

Nu har du muligheden for at downloade det gode gamle Command & Conquer: Tiberian Sun - helt gratis! Hvis du aldrig har stiftet bekendtskab med spillet (eller bare stadig synes, det er et af de bedste RTS-spil nogensinde), bør du ikke snyde dig selv for denne mulighed.

Klik på dette link for at komme til download-siden.

Kilde
g4tv.com

Har du ikke et Call of Duty Elite Premium medlemsskab? Nej vel? Men derfor skal du da ikke føle dig snydt.
 

Den 20. marts udkommer således "Content Collection #1" som DLC på Xbox Live (PC/PS3 datoer er ikke blevet afsløret). Pakken inkluderer de fire Elite Premium maps Liberation, Piazza, Overwatch (fra MW1) og Black Box. Derudover tilføjes der også et par Black Ops missioner.

Til Elite Premium medlemmer vil Black Box-, Negotiator- og Black Ice-pakkerne frigivet den 13. marts.

Kilde

Happy gaming.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen