Connery

Sonos bliver endnu nemmere

Vi ved at det er lækkert trådløst, men nu kan det også køre direkte fra dit Wi-Fi netværk.

Sonos bliver endnu nemmere

Sonos har netop givet deres system en velkommen opdatering, Sonos 5.1. Hvis du er bekendt med systemet, ved du nemlig at det har været afhængig af en såkaldt Bridge, til at bære den trådløse lyd. Men nu behøver du altså ikke længere at have broen, hvis det "bare" drejer sig om trådløs lyd i flere rum.

ANNONCE

I Sonos' blog lyder det således:

Alt hvad vi gør, bygger på overbevisningen om at det skal være så nemt som muligt at lytte til musik i hjemmet - uden at gå på kompromis med vores legendariske lydkvalitet. Via software er det muligt for os hele tiden at forbedre Sonos - gøre systemet nemmere, hurtigere og mere fleksibelt for alle - også for dem, der pakker Sonos ud for allerførste gang. I dag bliver det endnu nemmere at komme i gang med Sonos. Vi lancerer Sonos 5.1, en større programopdatering, som gør det muligt at installere og køre Sonos i dit nuværende WiFi-netværk. Fra nu af er det ikke længere nødvendigt at have et kabel til din router – eller BRIDGE”.

ANNONCE

Sonos Bridge er ikke længere en nødvendighed, men stadig en rar tilføjelse. Vil du læse mere om vores seneste møde med Sonos, kan du tjekke vores review her.

Del

Seneste nyt

Annonce