Sommervibes: Ekaterinas feriebilleder

Kom med på en tur til den svenske ødemark4. oktober, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Sidst på sommeren fik vi en billedserie fra Ekaterina. Hun tænkte, at den ville passe godt til vores univers, og vi kunne ikke være mere enige. Det svenske sommerlandskab er en smuk lokation, og når den tilsættes en smuk kvinde, er vi helt solgt.

 

Ekaterina fortæller..:

Da jeg var barn, tilbragte jeg alle tre sommermåneder omgivet af russiske landsbykulisser langt væk fra begreber som varmt vand, hårkam og ugedage. At opløse sig helt i naturen er en nødvendighed for mig. Når alle tager til Cote d’Azur, skynder jeg mig nordpå mod svenske, blundende birke og jernfarvede søer. Fra én af de uendelige søer forekommer denne ikke-opsatte, naturlige serie. Det er alt sammen mobil-billeder taget, mens jeg var allermest glad og følte mig allermest tilpas.  

Med min serie vil jeg gerne vise, at vi kvinder er feminine og sexede - ikke kun når vi har makeup i transvestitlignende mængder i ansigtet eller iført ulidelig lingeri og strømpeholdere, som man ellers aldrig går i - men også når vi har gået en uge uden at kigge os selv i spejlet. 


Og så er det jo dejligt at publicere det på papir, så læseren faktisk får lov til at danne deres eget indtryk i stedet for at skynde sig til kommentarsektionen med det samme. Instagram er mit andet hjem, men det er en dejlig følelse, at ens kunst ikke kun findes for at generere kommentarer og reposts.

Se de bedste skud fra ferien i galleriet!

Lær Ekaterina bedre at kende her: From Russia With Love

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen