Sneakerboots til efterår og vinter

Fem fede sneakerboots4. november, 2017 - kl. 00:49
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Vi sprang praktisk talt direkte fra forår til efterår, men selvom sommeren har været pænt røvsygnåede de fleste af os alligevel at  et par fine sommer-sneaks. Måske endda et par i hvid?

Well, det fodtøj kan du godt se at  pakket sammen, for efteråret, med alt hvad det medfører af vand, mudder, salt og kulde, kræver en opdatering til skoreolen.

Der er godt nyt, hvis du er bare en brøkdel af et sneakerhead, for denne sæson byder på teknisk fodtøj - med street-smart look, fra flere fronter.

Sneakerboots, incoming:

VANS MTE

Vans har for nyligt lanceret en ny skoserie, med navnet UltraRange. Serien følger de klassiske Vans-design, men en række af materialerne er blevet opgraderet til en væsentlig mere nutidig kombination. Vinterens store spillere er her Ultrarange HI MTE og SK8 HI MTE, der blandt andet har UltraCrush Lite skum i sålerne, der selvfølgelig stadig har Vans originale vaffel-mønstrede ydersål. Derudover er der varm foring, ruskindsoverdel med vandafvisende finish, LuxLiner indersål uden sømmer og en "Rapidweld"-konstruktion, der er væsentlig mere behagelig mod fodens trykpunkter. 

Ultrarange MTE har en vejledende salgspris på 949 kr. 

SK8 HI MTE har en vejledende salgspris på 899 kr.

 

The North Face Litewave JXT Mid

En anden af årets populære sneakerboots i den mere tekniske afdeling, kommer fra The North Face.

Litewave JXT er eksklusiv til JD Sports, og bliver netop nu revet væk. Den sorte model er helt udsolgt, men det er stadigt muligt at få fingrene i enten navy eller lysegrå.

Litewave JXT Mid koster 800 kroner. 

 

SK8-HI 46 MTE DX

Nu har vi været i gennem et par fra Vans og et par fra The North Face, og så kommer vi til mesterstykket. Vans SK8 HI MTE x North Face, er en del af en limiteret kollektion, der for alvor tænder alle Hypebeasts derude. Disse, er som øverste par også et par forede SK8 Hi, der fører dig stilsikkert gennem vinteren. 

Prisen lyder på 1045 kr. ved Zalando

 

Adidas Originals Forum Primeknit Winter

Hvis du er til det lidt mere opmærksomhedsvækkende, bør du overveje Forum Primeknits fra adidas. 

Her har vi at gøre med en videreudvikling af Forum basketstøvlen, der er blevet vinteroptimeret med sokkelignende Primeknit overdel, isoleret vejrtæt hinde, reflekterende snørebånd og støddæmpende indersåler. 

Denne sko koster 1499 kr. ved adidas

 

Hummel HML Stadil Winter High

Hvis du er til det lidt mere afdæmpede look, kan danske Hummel være med på banen. Den nyklassiske høje Stadil sneaker er nemlig kommet i en vinter-udgave, med olieret læder og varm foring. 

Denne støvle koster 800 kr. ved Hummel

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen