Connery

Snapchats nye opdatering gør det lettere at gemme de frække snaps!

Uendelige replays for de frække typer med mønter nok

Snapchat bevæger sig stille og roligt fra sine grundfunktioner. Altså billeder og video der kan ses én gang, og derefter ikke mere. 

I en global opdatering der starter med at blive rullet ud i USA i dag, bliver det muligt for de langsomme screenshottere, at købe ekstra replays. 

"Vi har fundet ud af, at et replay er som et kompliment!", lyder det fra opdateringen på Snapchats blog. Jeg tænker nu, at vi nok er mere ovre i: "Vi har fundet ud af, at mange af jer er ret frustrerede over, at I aldrig er klar, når de frække snapshots kommer, og derfor har vi introduceret flere replays"

Replays bliver tilgængelige til en pris på $0,99 for tre replays - altså 6,52 kroner, efter dagens valutakurs - Det er over to kroner per replay. Snapchat er klar på at cashe ind. Vi forudser, at replays ikke bliver noget der nødvendigvis bliver købt på forhånd, men i stedet et impulskøb der opstår, når man lige præcis fik det snap man havde ventet på hele livet, på det helt forkerte tidspunkt. 

ANNONCE
Snapchats nye opdatering gør det lettere at gemme de frække snaps!

Andre funktioner:

Ud over de komplimenterende replays, ruller spøgelsesappen også et par andre opdateringer ud: Lenses, er en funktion der gør det muligt at tweake dit billede med swirl-funktioner og lignende, lidt kedeligt, men hey. Den anden funktion er en ny omgang trophies, der gemmer sig når man swiper op over kameraskærmen. 

ANNONCE

PS - Snap weird stuff til redaktøren på: mikkelmv - screenshots er næsten en selvfølge!

Del

Seneste nyt

Annonce