Snapchat-update skaber kaos hos den jaloux kæreste

Best Friends-funktionen er lukket ned - brace yourselves!28. januar, 2015 - kl. 10:00
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

The game has changed!

Hvis du ikke allerede har opdaget det, så har den populære app ’Snapchat’ ændret en stor funktion i sin nye update – man kan ikke længere se dem, som folk snapper allermest med og det har åbenbart skabt panik hos mange. Muligheden for at stalke sine bedste venner og sin kæreste har længe været en fast bestanddel af app’en, men folk har delte meninger om fjernelsen.

Funktionen Best Friends har hidtil givet dig mulighed for at se, hvem folk snapper mest med og mange bruger app’en til lige at holde øje med kæresten.

 ’Hvem er Tina, og hvorfor er hun din nr. 1 snap-buddy??!’ – den tid er ovre nu, og det er ikke hos alle, at dette falder i god jord. 

I et forsøg på at belyse Snapchat-skabernes begrundelse for denne nye opdatering på nettet fandt jeg ikke meget information – derimod væltede hjemmesider indover skærmen, hvor man kunne findes guides og tips til, hvordan man skjuler sin historik og bedste snap-buddies. 

How to Delete or Change Snapchat Best Friends eller How to Remove or Hide Snapchat Best Friends er blandt de største hits på søgningen, og mon ikke det indikerer, at Snapchat har fat i den lange ende på det moralske aspekt?

 

 

Spørgsmålet er så: skal man have lov til at snage i andres chat-historik? Hvis man har brug for at stalke sin bedre halvdel, så er der nok noget mere grundlæggende galt. Men alligevel, så er Snapchat nu måske blevet et soleklart eksempel på 'the perfect crime', da man kan sende billeder og beskeder efter egen fri vilje - uden at nogen kigger dig over skulderen. 

Det leder så til et andet spørgsmål: Gør Snapchat det bare værre, nu hvor man kan slippe afsted med at sende dirty-snaps eller flirtende beskeder til andre end sin kæreste?

 

Updaten har bestemt skabt røre hos hyppige brugere af den berømte app, og den moralske kamp vil uden tvivl fortsætte langt ud i fremtiden. 

Hvad er din holdning til hele situationen? 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen