Connery

Smartwatches og wearables fra IFA 2015 (Opdateres løbende

Her er årets nyheder til dem der er helt pjattede med elektronik på armen!

Vi har alle lært, at smartwatches er noget der er kommet for at blive. De store elektronikbrands bliver nemlig ved med at lave dem. 

Efter et par udfordrede 1. generationsforsøg, er android-baserede smartwatches ved at blive rettet til, så de rent faktisk appellerer til andet end "supernørder" (Kærligt ment!). 

Nede på IFA-messen i Berlin har alle mobilproducenter med respekt for sig selv, taget et smart ur med.

Her får du et par af de nye bekendtskaber, og hvis du savner noget at sammenligne med, kan du se et par af sidste års modeller her: 6 smartwatches der ikke smager af æble.

ANNONCE
Gear S2 Classic - Smartwatches og wearables fra IFA 2015 (Opdateres løbende Gear S2 Classic

Samsung Gear S2

Helt frisk afsløring fra IFA: Samsung har endelig lavet et rundt smartwatch!

Væk med den buede skærm, og sci-fi looket, og ind med et klassisk look. Det nye ur har en 1.2" rund skærm, med en opløsning på 360x360 pixel. Urkransen kan drejes, og fungerer som tilbage- og hjemknap. Uret kommer i 2 versioner: S2 og S2 Classic - S2 har et sporty minimalistisk design, hvor Classic har lidt mere finesse.

Urværket består af en 1 Ghz dualcore processor. Den har også NFC, så mobilbetaling og trådløs nøgle er åbne muligheder.

Kan købes i Danmark fra oktober.

Priser:

S2: 2.599 kroner

S2 Classic: 2.999 kroner. 

ANNONCE
Moto 360 - Smartwatches og wearables fra IFA 2015 (Opdateres løbende Moto 360

Moto 360 2

Motorola var blandt de første til at lave et lækkert, rundt smartwatch. Med seneste udgave af Moto S2 får forbrugeren endnu flere muligheder. 

Uret kan tilpasses ned til mindste detalje, hvis man bestiller over nettet. I mandemodellen kan man vælge mellem to bredder 42 mm og 46 mm, alt efter præference (og tykkelse på håndled). En kombination med stålrem, giver et lækkert ur, der med det blotte øje ligner et regulært dressur.

Uret har indbygget Google Fit, der tracker søvn og skridt, og løbende kommer med opfordringer til bevægelse. 

Modellen i 46 mm har en skærm på 1.56". Det drives af en 1.2 GHz quad-core processor, har 4GB lager og 512 MB RAM. 400 MAh batteri giver strøm til to dage, og tilslutningsmulighederne hedder Bluetooth og Wi-Fi.

Uret kan forudbestilles på: Moto360.com

Priser: Mellem 2.000 og 3.000 kroner.

ANNONCE
Huawei Watch - Smartwatches og wearables fra IFA 2015 (Opdateres løbende Huawei Watch

Huawei Watch

Huaweis første forsøg på et reelt smartwatch, hopper direkte ombord på det hold, der forsøger at imitere klassiske urværker. Et godt valg - firkantede ure er nemlig stadig lidt mystiske.

Android-uret er selvfølgelig loadet med et Google Fit-baseret fitness/tracking program.

Watch er et 42mm ur, med rundt 1.4" AMOLED display, med en 400x400 pixel opløsning. Batteriet på 300 MAh holder en kørende i 1,5 døgn.

Det har 512 MB RAM og 4 GB indbygget memory. Processorkraften skal vi lige have bekræftet. Forbindelsesformerne hedder også her: Bluetooth og Wi-Fi.

Uret, der i øvrigt er udfærdiget i stål, kommer i 3 farver: Sølv, sort og guld - hertil kan man så vælge armlænke i stål-led, stål-mesh eller en læderrem.

Prisen rammer formentlig 2500 kroner.

Se flere variationer her: Huawei Watch

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce