Connery

Slankekur for mænd

… og andet godtfolk! Fra [103 kg til 87 kg]

Jeg nappede 2,7 kg på 3 dage og elsker min Withings Badevægt med iPhone app. - Slankekur for mænd Jeg nappede 2,7 kg på 3 dage og elsker min Withings Badevægt med iPhone app.

En føljeton om dét at finde ud af, at man vejer for meget. Om at styrtdykke vægten og tankerne undervejs. Følg med her på Connery.dk imens yours truly kæmper vægten ned, som tøserne ville angribe den…

Kort om projekt slank

Hele dette projekt starter en ganske almindelig mandag. Jeg bevæger mig op på min gadget badevægt. Om 1 måned skal jeg til bryllup i London, hos min bedre halvdels veninde. 103 kg! Tankerne flyver i gennem mit hoved. ”Rigtige mænd vejer over 100 kg.” – jeg smiler. Jeg er nu officielt en rigtig mand - og nu må det fandeme være nok!

I det store hele, så er det her med at tabe sig lidt af en videnskab.
Der findes folk, som sværger til motion, evigt sunde kostvaner og et psykopat liv - som jeg bare ikke kan følge med i gear på.

Jeg er en ganske almindelig mand. Jeg har sunde vaner som alkohol, store bøffer og damer. Jeg vil allerhelst køre i bil alle steder. Jeg parkerer helst lige foran indgangen til supermarkedet.
Hvis jeg skal tabe mig, skal jeg se effekt med det samme. Ellers mister jeg motivationen. Jeg har brug for et system, og jeg har brug for hjælp.

Google kommer på overarbejde, og jeg rammer ind på Allevo.nu - pulverkur… fy for helvede – er min første indskydelse. Min anden indskydelse er

”Her har vi sgu et produkt vi kan teste på Connery.dk!! Hvis lortet virker, så er resultaterne helt klare og taler for sig selv. Hvis det ikke virker, så kan jeg hakke det ind med runer i Internettets kampsten og smadre deres omsætning”… Og som sagt så gjort.

ANNONCE
Achievement Unlocked: Samarbejdsaftale indgået med Allévo.
Aftalen er, at de hjælper med at sende produkter, jeg skriver om mine resultater... eller mangel på samme. Win Win for alle (hvis altså det virker).

I forbindelse med samarbejdet kobler Allévo mig også op med deres diætist Kirsten Thal-Janzen.
Efter knap 1 times snak med hende, er jeg top motiveret. Hun er heldigvis ikke pulverfanatisk, som jeg frygtede. Med gode råd i baggagen om tallerkenmodellen og dét at spise regelmæssigt, skære ned på fedtet og holde mig fra chokolade. Er jeg sikker på, at jeg nok skal nå mit mål på de 87 kg.
 

Produkterne bliver modtaget

Det er d. 26. maj og jeg modtager en 1x1 meter kasse fra Allévo. Den er fyldt med alskens slankeprodukter. Chokolade / proteinbarer, færdigmixede shakes, pulver til hjemmebryg og nogle piller, som angiveligt udvider sig 80 gange i mavesækken og derved giver mæthedsfornemmelse… Pu ha det lyder ikke særlig mandigt…

…men min idealvægt er 87, så de 103 kg skal nedkæmpes. Mit familieprogram, med en 3 årig datter, efterlader ikke nogen større mulighed for, at omlægge til øget motion. Der er derfor ingen anden udvej! Jeg må styrtdykke vægten. Undervejs må jeg prøve at få bedre madvaner, så jeg atter kan blive slank (og passe jakkesættet til det skide bryllup).

ANNONCE
Det er motiverende at se dette syn når man åbner køleskabet. - Slankekur for mænd Det er motiverende at se dette syn når man åbner køleskabet.

Forløbet i sig selv

Dag 1.
Jeg står op. Går ud og stikker sugerøret ned i en stuevarm Chokolade Shake. Jeg suger… Føj for satan! Det smager virkelig skidt. Min bedre halvdel hiver én kold ud af køleskabet. Hun foretager samme ritual med sugerøret. Jeg får lov at smage.
Note to self: Køl dem ned! Så smager de faktisk ligesom en milkshake. I shit you not, jeg kan faktisk rigtig godt lide dem!

Dagen igennem kæmper jeg mod bagervinduer, romkugler og energidrik på tankstationen. Da aftenen endelig kommer, spiser vi kylling og grøntsager thai style – men uden ris. Alt i alt en fornuftig start på mit slankeforløb.

Dag 2.
Jeg står op. Jeg går ud og spiser en chokolade / proteinbar. Den smager faktisk overraskende godt. Lidt a la en Mars bar, bare ikke ligeså klistret og sød. Måske en blanding mellem en Mars bar og et rugbrød. Men i det store hele rigtig godt.
Til middag prøver jeg, at blande pulveret op, - og jeg må erkende, at det er drikbart. Jeg vil dog til enhver tid foretrække de færdigblandede shakes. De er lettere, smager bedre, og så kan man tage dem med i bilen.

Dag 3.
Jeg har cravings efter alt sødt, fedt you name it! Jeg kæmper hele dagen mod sulten. Men det aftager hen mod aften. Da vi spiser aftensmad føler jeg mig helt stolt over, at have kæmpet mod fristelserne.

Uge 1 overall:
Jeg er kommet mig over problemet med, at føle mig sulten hele tiden. Det gik over på dag 4. At spise mindre til aften, er heller ikke længere noget problem. Jeg åd 4 vingummier sammen med min datter til Disney Sjov. De smagte ikke særlig godt, så jeg fortrød bagefter.

Sådan helt generelt er jeg overrasket over, at jeg godt kan lide produkterne. Jeg føler slet ikke jeg er på slankekur. Ud over det får produkternes tilstedeværelse i mit køleskab mig til, at huske på, at vi skal spise mindre og at jeg har et mål forude.

Af alle slankekure jeg har prøvet, er denne indtil videre den letteste. Der er et fast system, jeg skal ikke stå og lave alt muligt slankemad - jeg skal bare spise produkterne, smile og se glad ud og så virker det forhåbentligt.

Jeg har indtil nu flyttet mig fra 102,6 kg til 99,9 kg.
Jeg har brugt for ca. 695 kr. produkter i denne uge.
 

(men har sparet morgenmad, middagsmad og alle mulige snacks)


Følg med i næste uge, hvor jeg kommer med endnu en update.

Følg mig evt. på Twitter, hvor jeg poster links til næste update.

ANNONCE
Hvis du selv vil i gang med samme forløb, som jeg har kastet mig ud i, er her en kort lille guide:

1. Køb rigeligt produkter ind fra start. Hvis ikke jeg havde haft et shitload af produkter, var jeg aldrig kommet seriøst i gang. De koster en bondegård, men erstatter så også en hel del af din normale madplan. Se det som en investering, og det er desuden motiverende, at se køleskabet fyldt op.

2. Jeg valgte at droppe alle andre måltider end almindelig aftensmad. Her var mit mål kun at spise én portion i stedet for at slikke sovseskålen. Jeg skar ned på fedt i madlavningen, og skruede op for grøntsagerne.

3. Drik masser af vand.

4. Få en ordentlig badevægt, hvor du kan tracke dine resultater. Jeg har selv en Withings, som sender min vægt op på min iPhone. Det er fedt at se kurven gå ned.

For en god ordens skyld, så har Allévo ikke betalt os for disse indlæg.
Deres eneste andel i projekt slank er, at de har sendt produkterne til os - under forudsætning af, at vi må skrive lige hvad der passer os.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce