Connery

Skal du have mobilen med på ferie?

Selvom det stadig er hundekoldt, kan vi ikke fornægte, at vi bevæger os mod lysere og varmere tider. Og det er dejligt. Solen giver fornyet energi, og nu skal vi for alvor ud og nyde livet igen. Men hvis du agter at tage telefonen med, er det en god idé, at passe rigtig godt på den.

Et øjebliks kådhed kan koste dyrt

Ak ja, solen er ved at vinde over mørket, og snart kan vi ikke være nogen steder, uden at se sommerkjoleklædte kvinder på deres cykler. Du kommer sikkert også til at se mænd i stramt cykeltøj og alt for blege ben, men sådan er det. Det sure med søde, som man siger. Én ting er dog sikker. Du vil uden tvivl have din mobil med dig, når du bevæger dig ud i den danske sommer. Men sommeren betyder også en vis kådhed, og hvis man lige skal nå at snappe et billede af hende den lækre på sin cykel, kan man jo godt komme til at blive for ivrig og tabe telefonen.

En smartphone er sjældent glad for, at stifte bekendtskab med asfalten, og kvitterer som oftest et visit dernede med en flækket, krakkeleret eller fuldstændig smadret skærm. Og så står man der og forbander sig selv og sin kådhed, fordi den nu har kostet dyrt, og man ikke engang nåede, at få sit billede.

Panserglas giver dig den bedste skærmbeskyttelse

Det er en god idé, at beskytte sin telefon, og heldigvis er panserglas en realitet. Panserglas fungerer som en skærmbeskytter og er et stykke hærdet glas, der sættes over telefonens skærm. Du kan få panserglas til stort set alle smartphones, uanset om du har en iPhone, Samsung, HTC eller noget helt fjerde. Panserglasset er lavet til at passe din telefon med millimeterpræcision, og du glemmer derfor helt, at det overhovedet sidder der, når først det er monteret.

Mobil på festival

Skal du på festival til sommer, er det en god idé, at gøre din telefon festivalklar. Mange vælger, at lade deres iPhone blive hjemme og tage en gammel Nokia et-eller-andet med i stedet. Dels for at minimere risikoen for tyveri, men også for at passe bedre på den dyre smartphone. Men hvis du bruger beskyttelse, behøver du ikke frygte for din dyre smartphones overlevelse.

Ikke alle ved det, men hvis du har en godkendt hængelås på dit telt, er du faktisk dækket af din indboforsikring, hvis du skulle være så uheldig, at være udsat for tyveri. Du skal dog tjekke med dit forsikringsselskab hvad deres retningslinjer er, da det ikke er alle dine ejendele, der nødvendigvis er dækket.

Som udgangspunkt hedder reglen, at du skal undgå, at være en af de irriterende tosser, der står med mobilen højt hævet over hovedet og foreviger koncerter. Det er pisseirriterende for dem, der står bag ved dig. Men at du lige snupper et minuts video eller to, det er der vist ingen, der tager skade af. Bare sørg for, at have en god Powerbank med dig, så du ikke står midt på en dyreskueplads i Roskilde eller dybt i en skov i Skanderborg, og pludselig ikke har mere juice på mobilen. Powerbanks fås i et hav af udformninger, men en god tommelfingerregel er, at jo flere mAh, desto mere strøm til din telefon.

Rigtig god festivalfornøjelse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce