Connery

SHAKER fortsætter sin PRIVATE PARTY TOUR

Få leveret en SHAKER Party Pack direkte ind i stuen

SHAKER har turet landet rundt og sørget for underholdning og drikkelse til weekendens forfester. Og det er ikke slut endnu!  De næste uger kan du vinde en SHAKER Party Pack via Facebook, hvor der ugentligt holdes konkurrencer. Vinder du, får du besøg af SHAKER, som leverer forsyninger og party gags til din forfest.

Forfesten er starten på de gode historier

Sjældent starter de sjove historier med ”Jeg sad alene hjemme og så TV, da… ”. Tværtimod er det til forfesterne, at en forstadshæk bliver forceret på mountainbike,  at der spontant udbryder fællessang eller en menneskepyramide bliver realitet på et 10kmv kollegieværelse.  Det er herfra, at billederne næsten bliver FOR gode til de sociale medier, og man vågner dagen efter med en underlig smag i munden og til synet af forældrenes dalmatiner, hvis pels bærer præg af ’connect the dots’. 

Besøg SHAKER på Facebook og deltag i konkurrencen

Lyder ovenstående genkendeligt? Eller skal det være målet for weekenden? For at deltage i konkurrencen om den vildeste forfest med en SHAKER Party Pack, skal du klikke ind på SHAKER’s Facebookside og kommentere på ugens konkurrence.  Der trækkes flere vindere, så giv det et forsøg … Hvis du vinder, har du en god historie til på mandag! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce