Connery

6 gadgets til ønskesedlen

Det er vel snart jul?

Der er mange elektroniske elementer i spil rundt omkring i verden, men det kan ofte være svært at overskue, hvad man bør investere i. Vi har fundet seks solide bud på nogle gadgets, som du ikke kommer helt galt i byen med!

6 gadgets til ønskesedlen

Lenovo Yoga 910

Lenovo Yoga er seneste skud i den fleksible convertible-serie - og den tyndeste af sin slags med Intel Core I chip-set – 14,3 mm, that’s it. Den fås blandt andet med 4K-skærm - og kan levere op til 15,5 timers arbejde på en enkelt opladning. Som noget nyt i serien ser vi et gennemgående metalkabinet, som kommer i champagneguld, platinsølv og gun-metal.

Vejledende pris: 11.000 kroner. Find den her.

ANNONCE
6 gadgets til ønskesedlen

Panasonic DX900E

Aldrig gå ned på udstyr! Det er en sætning, der bare skal nævnes i magasinet. Her er det i forbindelse med Panasonics flagskib DX900 - et 65” UHD 4K Pro TV med alt, hvad den kan trække. Den store skærm kører på Firefox OS, som er en af de bedste smart-tv-interfaces, vi har leget med. Det har et ‘dimming’-system, der automatisk nedtoner den sorte farve og giver en flot oplevelse, når man ser helt sort.

Vejledende pris: 44.999 kroner. Findes her.

ANNONCE
6 gadgets til ønskesedlen

Parrot Disco

Parrots fastvingede Disco-drone er ret cool i sig selv. Den kan nå en tophastighed på 80 km/t og har 45 minutters flyvetid. Den letter og lander automatisk og har autopilot-funktion, der kan hjælpe med styringen - men der er mere!

Hvis man vil gå all-in på flyoplevelsen, kan man kombinere den med Parrots Cockpit-briller: FPV og styring ved hjælp af brillen. Next-level virtual reality!

Vejledende pris: (inkl. briller): 9.990 kroner.

ANNONCE
6 gadgets til ønskesedlen

Sonos Play:5

De fleste kender efterhånden Sonos, men systemet er konstant under udvikling - seneste opdatering byder blandt andet på en direkte integration med Spotify (kun én app!) og stemmestyring. Play:5 er den største af de enkeltstående rum-højttalere fra de trådløse mestre i multirums-lydsystemer, og størrelsesmæssigt overgås den kun af deres Playbar, som er møntet på hjemmebiograf-lyd.

Vejledende pris: 4.439 kroner. Læs vores anmeldelse her.

ANNONCE
6 gadgets til ønskesedlen

PlayStation 4 Pro


Det nyeste skud på konsolmarkedet. En PS der understøtter 4K og HDR ved både film og spil. En opgraderet grafikmotor, en boostet CPU og 1TB harddisk sikrer desuden 4K rendering af alle eksisterende PS4-titler. Hi def!

Vejledende vurderet pris: 2969,95 kr. 

ANNONCE
6 gadgets til ønskesedlen

Special Edition Battle-Worn BB-8

Den lille, fjernstyrede BB-8 Gyroskop-robot var et af sidste års største julegavehit. Nu er der kommet en opdateret version, der er udstyret med det nye ‘Force Band’ - et armbånd, der lader dig styre robotten via bevægelser i håndleddet. Man kommer med garanti til at føle sig som en jedi! May the Force be with you.

Vejledende pris: 1.350 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce