Connery

Se Matt Damon overleve i rummet

Se den spritnye trailer her

Se Matt Damon overleve i rummet

Vi skal til det igen. En top instruktør med et nyt Sci-Fi brag (Interstellar deja vu?). Ridley Scott er manden bag filmatiseringen af novellen ”The Martian”,  der omhandler en fejlslagen mission til Mars. En storm tager fart, og astronauten Mark Watney forsvinder. Han formodes død under missionen, men virkeligheden er dog anderledes. Mark har overlevet, og ved hjælp af ganske få rationeringer, skal han overleve og finde vej hjem til vores kære jord.

Ridley Scott er en instruktør med et godt CV. Han er manden bag film som Gladiator, Hannibal, Black Hack Down, American Gangster og har tidligere Sci-Fi erfaring med klassikerne ”Alien – Den 8. Passager” samt Blade Runner.
Castet rummer også nogle gode skuespillere; Matt Damon er kaptajnen der styrer rumskibet, derudover figurerer Michael Pená (Latinoen fra Fury), Kate Mara - den lækre journalist fra House Of Cards, Chiwetel Ejiofor (12 years a slave) samt Sean Bean – manden der altid dør i film.

Vi har allerede fået en smagsprøve på filmen, men i dag rammer en ny trailer internettet. Den er 3 minutter lang, og gør ikke min tålmodighed mindre, den ser nemlig fantastisk ud. The Martian får premiere d. 1 oktober, så der er ikke lang tid tilbage.

ANNONCE
The Martian - Official Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce