Connery

Se, hvad der sker, hvis du lader en tand ligge i cola i en uge [Video]

Det er måske ikke nu, du skal åbne en cola..

Vi ved alle, at sodavand ikke er godt for os. Der er uendelig mange skadelige ting forbundet med den brusende drikkelse, og en af de ting, der oftest kommer på tale, er vores tænder. Skræmmebilleder ved tandlægen blev ofte vist med en formaning om, at man skulle holde sig fra sodavand, men det er bare lidt, som om man glemmer de rådne tænder, når der står en cola foran én..

Hvis du gerne vil have endnu en motivation for at mindske dit sodavandforbrug, så tror jeg måske, jeg har videoen til dig. YouTuber DaveHax har nemlig lavet et eksperiment med sin 6-årige nevøs tabte tand, som han smed i en flaske almindelig Coca Cola i et par dage for at se, hvad der ville ske. På tredjedagen opdagede han, at der var lidt misfarvning og besluttede at lade tanden blive i flasken i en uge. 

Og så kan vi nok allesammen regne ud, at tanden ikke havde det for godt. Dave opdagede, at tanden var gået fra hvid til mørkebrun/sort med tydelig ætsning og et lag af skidt udenpå. Alt i alt havde tanden det ikke for godt. Derfor besluttede Dave at fylde flasken op igen og lade tanden være deri i 24 dage mere for at se, hvad der vil ske efter en måned. Han siger, han vil vende tilbage med en update, når dagene er gået. 

Du kan evt. tænke over, hvad der mon vil ske med tanden, imens du nyder din næste cola.

Eller.. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce