Se de første billeder af Alicia Vikander som Lara Croft

Skud fra det nye Tomb Raider reboot29. marts, 2017 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Det er efterhånden ved at være 16 år siden, at vi så Angelina Jolie i det skarpe Tomb Raider kostume, i den første filmindspilning af det fantastiske adventurespil, og der er ingen tvivl om, at hun brændte sig godt fast på alle gamer-drenge (og pigers) nethinder i den forbindelse. 

Men 16 år er lang tid, også i spiluniverset. Og Angelina er måske nok mere et synonym med den gamle, lidt mere kantede Lara. Så det virker meget passende at Tomb Raider får en filmisk genstarter, efter det samme skete for spilserien for et par år siden. Det er mere strømlinet, mere realistisk og mere actionpakket. 

I den nye Tomb Raider film, der får premiere til marts i 2018, er det den svenske skønhed Alicia Vikander, der trækker i det ikoniske kostume, og spiller den hårdtslående arkæolog/gravrøver. Og nu er de første skud af frøken Vikander blevet delt med offentligheden. Det nye look ligger langt fra Jolie, men det er der sådan set ingen skam i: Vikander ser smoking hot ud. 

A first look at Alicia on set of the new Tomb Raider movie, she looks incredible! #AliciaVikander #TombRaider #LaraCroft

A photo posted by Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) on

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen