Connery

Samsung præsnterer nyt Virtual Reality sæt, og andre gadgets, på Mobile World Congress

Ingen nye smartphones, men forbedret VR

Samsung har præsenteret en håndfuld nye gadgets på Mobile World Congress, det er blandt andet blevet til nye tablets og et nyt Virtual Reality-kit, men desværre intet nyt om Samsung Galaxy S8

Det nye Virtual Reality kit er en forbedret version af det eksisterende Gear VR, der nu har fået en trådløs håndcontroller. 

"Samsung præsenterer et nyt VR-set, der giver enklere og mere interaktive oplevelser. Sammen med 2017’s Gear VR får man nu en helt ny håndkontrol. Kontrollen har et ergonomisk, bøjet design og fungerer som både fjernbetjening og gamepad. Den giver brugeren en bedre bevægelsesinteraktion med mindre arm- og hovedbevægelser, hvilket gør den mere bekvem at anvende ved længere sessioner.

Funktioner som ”Finger-trigger”, hjem-knap, volumenknap og tilbage-knap gør kontrollen optimal for spillere og tilbyder brugerne alt, hvad de har brug for, for at kunne fokusere på VR-oplevelsen. Kontrollens touch-pad giver hurtigere valg og interaktion i VR-apps. Touch-padden tillader forskellige former for bevægelser, bl.a. muligheden for at pege, trække og slippe, hældning og skydning. Håndkontrollen sælges også separat og er kompatibel med tidligere års modeller."

Samsung Gear VR lanceres i løbet af foråret 2017, til en vejledende udsalgspris på 1199,- kroner. 

ANNONCE

De andre produkter der så dagens lys, var blandt andet en Galaxy Tab S3 tablet og en Galaxy Book. 

Galaxy Tab S3

Med Samsung Galaxy Tab S3 udvider vi økosystemet og introducerer en tablet med det samme vellidte designsprog som telefonerne Galaxy S7 og Galaxy A-serien fra 2017. Tabletten er tilstrækkeligt lille til, at man kan tage den med sig overalt og stor nok til, at man kan håndtere de større projekter. En gang imellem er ord ikke nok, og så kan en hurtig skitse eller illustration være et bedre valg. Med udvidet funktionalitet i S-Pen kan du blandt andet lave hurtige noter i et PDF-dokument, lave en video om til en animeret GIF, oversætte tekster og endda skive direkte på skærmen uden at skulle låse den op. Galaxy Tab S3 giver brugerne en overlegen video- og spiloplevelse med 4K video playback. Galaxy Tab S3 er også Samsungs første tablet med fire højttalere med stereolyd af AKG by HARMAN, hvilket giver en førsteklasses lydoplevelse.

Samsung Galaxy Tab S3 lanceres den 21. april og kommer i farverne sort og sølv. Vejledende udsalgspris: Galaxy Tab S3 WiFi 5.299 DKK

Galaxy Book

Samsung Galaxy Book kommer i to størrelser og er det bedste værktøj for dem, der ikke vil gå på kompromis mellem en tablet og en laptop. Galaxy Book tilbyder alle fordele med Windows 10 i kombination med keyboard og S-Pen. Keyboardet til Galaxy Book er større og mere præcist, hvilket gør det lige så bekvemt at arbejde på som et normalt keyboard.

Både Galaxy Tab S3 og Galaxy Book indeholder Samsungs seneste teknologi, som understøtter HDR-video og Samsung Flow, en tjeneste der forenkler arbejdet på farten med sikre login og trådløs synkronisering med andre kompatible enheder. Den synkroniserer for eksempel enkelt med telefonen for at lette overførsler af dokumenter, og for at brugeren ikke skal misse vigtige notifikationer, uanset hvilken enhed vedkommende arbejder på.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce