Samsung lancerer The Frame: fladskærme som billedrammer

Når tv'et skal gå i et med resten af hjemmets design.20. marts, 2017 - kl. 14:42
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

I en ny kollektion til 2017 har Samsung tidligere på måneden lanceret deres nye kollektion i Frankrig, hvor man kunne få det første glimt af QLED-konceptet under brandet 'the frame'.


The Frame er designet som en billedramme, der hænger på væggen. Den særlige funktion 'Art Mode’ sørger for at TV’et ikke går i sort, når det slukkes, men i stedet fremviser et billede. Med mere end 100 forskellige værker i 10 forskellige kategorier at vælge fra, herunder landskab, arkitektur, dyreliv, action og grafik, vil der med sikkerhed være noget for enhver smag og indretning. Desuden er TV'et The Frame udstyret med Samsungs nye optiske kabel og No Gap-vægbeslag, der giver brugerne mulighed for større fleksibilitet, når TV’ets placering i stuen skal udpeges. Det kan nemlig indgå problemfrit i stuens øvrige indretning uden grimme kabler eller ledninger.
 

De nyeste QLED TV er designet med udgangspunkt i tre centrale punkter, som Samsung har identificeret som vigtige for den moderne forbruger; nemlig et lysstærkt billede, smart interface og opkobling til internettet samt et TV-design af høj kvalitet. Til udviklingen af TV'et The Frame har Samsung endnu engang samarbejdet med den prisvindende, industrielle designer, Yves Behar. The Frame tilbyder den designbevidste forbruger et elegant TV, som helt usynligt smelter sammen med interiøret i ethvert hjem. 

Hvis du ikke er til hjemmebiografer og store tv-borde, så er The Frame ganske interessant i forhold til at skabe god symmetri i hjemmet uden at gå på kompromis med sit film- og tv-udstyr. 
 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen