Sådan ville Alene Hjemme se ud, hvis man tilføjede realistisk vold

Harry ville miste mere end en guldtand!

6. januar, 2017 - kl. 08:00
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Der er visse film, man ser til ukendelighed. Fuldstændigt uden sans for filmisk korrekthed, realisme eller generelt nogen som helt kritikpunkter - man elsker bare det shit.

Sådan har det fleste det med Alene Hjemme, som til årets juletid er et mustsee - og uden for sæsonen, hvis man er i hyggehjørnet.

Giver man sig alligevel i kast med at undre sig over filmen, så kommer der nogle ting frem i søgelyset - ikke så meget det faktum, at Kevin ikke kan få kontakt til sine forældre, fordi et træ af væltet telefonpælen og vice versa... og alligevel formår at bestille en pizza!!

Ahem. Nej, nærmere det faktum, at der ikke findes et eneste menneske i verden, der ikke vil gå kold eller melde sin entré i kisten, hvis man fik en skarpladt strygejern plantet direkte i næstetøjet fra en højde over 5 meter. 

Det har nogle dudes siddet og været irriteret over længe nok, og har derfor valgt at lave et par klip fra filmen, hvor de har tilsat realistisk vold, blod og guts.

Familiefilm? No more!

Del videoen med dine venner
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen