Sådan laver man moistmaker Thanksgiving-sandwichen fra Friends

Hemmeligheden er et stykke brød i midten, der har ligget i blød i sovs!16. november, 2016 - kl. 14:06
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

På torsdag i næste uge, den 24. november, fejrer amerikanerne Thanksgiving - og selvom det ikke er noget vi gør os i herhjemme, er der jo ikke noget galt i lige at rykke en side ud af deres kulinariske kogebog. 

Et traditionelt Thanksgiving-måltid består af kalkunsteg, stuffing, yams og masser af sovs. 

Som vi kender det herhjemmefra med julemiddagen, betyder det som regel, at der er mad i rigelige mængder, og dermed også gode rester: Det er sådan vi opfandt flækestegssandvichen. Og akkurat i samme genistreg, ser vi den amerikanske Thanksgiving leftover sandwich: Turkey sandwich. Den findes i mange afarter, men en af de mest prominente igennem den seneste tid popkultur, er Monicas Moist Giver Sandwich, der har opnået masser af berømmelse fra serien Venner. 

Sandwichens bestanddele er 3 skiver brød, sovs, fyld (stuffing), kalkun, tranebær sauce og eventuelt kartoffelmos. 'Hemmeligheden' og det der giver sandwichen navn, er det miderste stykke brød, der har lagt i en skål sovs og trukket alt herligheden ind i fibrene. 

Og her er en video, der viser hvor meget arbejde der går i at lave sådan en sandwich fra bunden. Basalt set: Du er pænt dedikeret, hvis du lave den uden at have haft en thanksgiving-middag først. 

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen