Connery

Sådan laver du de bedste facerapes

Facerapes er populære blandt mange i dag, og grundlæggende går det ud på at pranke sin ven/veninde hvis de glemmer at logge ud af deres Facebook-konto.

Sådan laver du de bedste facerapes
Den helt enkle

Ændr fødselsdato til dagen efter:
Dette Facerape er nok det mest udbredte. I stedet for at ændre fødselsdatoen til på dagen, så ændr den til dagen efter, så personen du faceraper ikke opdager det med det samme, og sikkert får en masse lykønskninger før han opdager det.

Den irriterende

Tilføj så mange nye venner som overhovedet muligt:
Alt du skal gøre er blot at klikke på ikonet til højre for Facebook-logoet, der hvor du normalt får venneanmodninger. Herfra kommer en række forslag til nye venner og så er det ellers bare med at anmode så mange som overhovedet muligt. Husk dog at opdater siden inden din ven kommer tilbage, da dette skjuler oversigten over personerne som du har ansøgt. Alle de tilføjede venner kan dog findes i aktivitetsloggen som ses på profilen, i tilfælde af at du selv bliver ”facerapet” og vil af med de nye venner igen.
ANNONCE
Sådan laver du de bedste facerapes
Den ekstremt irriterende

Modsat ovenstående skal du her begive dig ud på tynd is. Meget tynd is. Bevæg dig ind personens venneliste og begynd at slette alle venner. Dette tager, som Facebook er lige nu, noget længere tid end at tilføje venner, men det er til gengæld ikke muligt for personen at fortryde sletningen (red. griner ondt). Det betyder at ofret skal til at ansøge alle de gamle venner igen, hvilket ofte ender i ting som ”Hvorfor slettede du mig? ” og ”Nu gider jeg ikke være venner med dig”.

Den umodne

Lav din vens profil om til en Belieber-profil:
Vi kender alle en Belieber, og vi ved alle også godt hvor irriterende de kan være. Profilbillede, coverbillede, evt. navn, ”Om mig” osv. skal alle fyldes med Justin Bieber-indhold.
ANNONCE
Sådan laver du de bedste facerapes
Den onde
For singler:

Har du en singleven og har personen haft noget kørende med en anden, så anmod denne om at komme i et forhold på Facebook. Accepterer den anden part bliver det først rigtig akavet når din ven skal tage stilling til om han skal annullere forholdet eller bare spille med på det.

For par:

Har du nosser af stål, og ved du at forholdet kan holde til det, så ændr en person i et forhold’s civilstatus til ”Det er kompliceret” eller endda ”Single”.

Advarsel: Forbered dig på slag og spark i skridtet fra vennens side og en masse had fra personens kærestes side (red. det er dokumenteret!)

Har du andre tilføjelser til listen over de bedste facerapes, så kommenter gerne herunder!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce