Connery

Sådan får du en ekstra chance for at få hverdagens flygtige flirterier i mål

It just might Happn.

Har du nogensinde passeret en virkelig flot kvinde på gaden, diskuteret frem og tilbage med dig selv, om du skulle tage kontakt, og når du endelig beslutter med dig selv, at det skal du da – så er hun væk? Dine stalker-skills på Facebook er ikke veludviklede nok til at finde hende, og du må irriteret erkende, at du forspildte din chance og for evigt tænke på hende som the one that got away..

Kender du til ovenstående scenarie? Så skal du tage et kig på dating-app Happn, som netop giver dig en chance mere! Happn forbinder dig med alle de mennesker, du møder på din vej, så når du passerer en anden happn-bruger, vil denne profil fremgå på din app. På profilen kan du se, hvor mange gange du har passeret personen samt tidspunkt og sted for sidste møde.

Finder du så endelig hende den søde pige, du missede chancen ved, har du en mulighed for at give hende et like, som hun kun kan se, hvis hun liker tilbage. Gør hun det, kan I starte en samtale – og du får nu en ny chance.

Og netop muligheden for at tage kontakt med personer du allerede har mødt, adskiller Happn fra en anden meget populær dating-app.

ANNONCE
Sådan får du en ekstra chance for at få hverdagens flygtige flirterier i mål

Vi kan jo ikke alle være nærgående italienere

Italienske mænd er til en hvis grad berygtede for at have et stærkt og direkte game. Det passer. Hvis du har været på ferie i Italien, har du måske opdaget at din søster eller kæreste, er blevet budt ud af en opportunistisk italiener. Det sker oftere end man lige tror.

Det er vi til gengæld notorisk dårlige til her i Danmark. Man kan da ikke bare invitere en pige man lige har mødt, ud? Medmindre der har været alkohol indblandet, selvfølgelig. Og her kommer Happn-app’en til sin ret:

Hende den søde tankpasser, der altid virker til at gå mere op i kundeservice når du er der? Det er måske ikke så cool at invitere hende ud, når hun er på job, men hvis hun er på Happn, er det i hvert fald fair game at se om interessen er der.

Eller hvad med hende der altid småflirter nede i fitness-centret om onsdagen? It just might happn.

ANNONCE
Happn facts
  • Happn blev lanceret tidligt i 2014 i Paris. Siden har den spredt sig til mere end 30 lande, og er godt repræsenteret i vores største byer.
  • Appen benytter geo-lokalisering til at gøre potentielle matches muligt. Det er altså en ren mobil-app.
  • Happn er gratis og findes både på App Store, Google Play og Windows Store.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce