Connery

Sådan blev den famøse 'Frozen Lake'-scene optaget i Game of Thrones

Bag kameraet på et stykke visuelt imponerende arbejde.

Lige en heads-up til folk, som endnu ikke har set gårsdagens afsnit 6 af den syvende sæson af Game of Thrones - major spoilers ahead.

-

-

-

-

-

Sådan blev den famøse 'Frozen Lake'-scene optaget i Game of Thrones

Da afsnittet rullede over skærmen var de fleste ret overbeviste om, at de lige havde set sæsonens bedste afsnit - andre var lidt mere skeptiske over nogle lidt store plothuller og for meget CGI (Hvordan faen kunne Gendry løbe så hurtigt, sende en ravn afsted og få Daenerys så hurtigt til Jon og co., som sad i bidende kulde fanget på en halvfrossen sø?)

Well, vi hører til den skare, der er ret så glad for den fantastiske action og de storslåede visuelle effekter, så vi blev ret glade for at se Beyond the Wall. Selvom jeg personligt er lidt in between i forhold til, at skaberne ikke længere helt holder sig på måtten i forhold til, hvor realistisk de forskellige karakterers rejse udformer sig over Westeros - så værdsætter jeg alligevel underholdningsværdien nok til at lade mig suge med. 

Den scene, som skilte vandene en smule, var selvfølgelig The Frozen Lake - en ny behind-the-scenes-optagelse kigger nærmere på, hvordan de fik den i hus.

Ganske stærkt arbejde på den visuelle front krydret med en røvfuld CGI!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce