Rocket Raccoon fra Guardians of the Galaxy får solo-film

Origin-historien til den famøse genmodificerede vaskebjørn.12. september, 2017 - kl. 13:46
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Marvel har ikke tænkt sig at stoppe udvidelsen af deres famøse filmiske univers lige foreløbig, og med 8 film planlagt (so far) frem til 2020, har vi mange gode superheltehistorier til gode.

Dem der dog ikke helt står planlagt endnu, men er blevet bekræftet, er mindst lige så interessante - især origin-historien om Raccoon fra Guardians of the Galaxy, som netop er blevet bekræftet af James Gunn.

Vi fik allerede i den første film i 2014 at vide, at Rockets ophav var ganske horribelt, men James Gunn (Guardians-instruktør) har bekræftet i et interview på Hasbro HasCon fortalt, at det bliver endnu værre:

“We are going to learn more about where Rocket comes from in the coming sagas. It’s going to be a little different from the comics. We already know a lot about from where he came from. It’s a little bit more horrible than what it is in the comics when you come down to it.”

Det forlyder desuden fra Gunn, at vi nok ikke får det at se som en reel del af Guardians-franchisen, men derimod en slags spin-off.

Uanset hvad, så lyder det ganske fedt og med Bradley Cooper ved roret, så bliver det uden tvivl en fed film!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen