Connery

Game of Thrones: Home - Er Jon Snow død eller ej? [S6E2]

SPOILER_ALERT!!

Ugens afsnit af Game of Thrones er i dag blevet tilgængelig på HBO, og der er smæk for skillingen. Vi nævner nogle af de vigtigste punkter og spekulerer lidt over, hvordan udviklingen fremover vil se ud. I det følgende afsnit vil du opleve alle spoilers, så du bør nok lige overveje en ekstra gang, hvis du nu ikke har fået set afsnittet endnu.

Spoiler-alert!

Spoiler-alert!

Spoiler-alert!

Spoiler-alert!

ANNONCE
Game of Thrones: Home - Er Jon Snow død eller ej? [S6E2]
Game of Thrones: Home - Er Jon Snow død eller ej? [S6E2]

I’ts Alive!

Sååe, Jon Snow er i live igen. Holy fuck, hvor er det vigtigt. Der har længe svirret rygter om, at Melisandre stadigvæk havde lidt magi tilovers fra hendes fejlagtige samarbejde med Stannis Baratheon. Heldigvis krævede det ikke en eller anden gusten sex-session med Melisandres lettere skræmmende statur uden halskæde, men derimod en ceremoniel plejning af liget. Welcome back, Jon Snow! En lækker lille detalje og endelig et eksempel på en historisk udvikling i GoT, som man rent faktisk havde håbet på. Fin lille detalje af alle skabere såvel som skuespillere har løjet fans lige op i ansigtet – it worked!

Wildlingerne er kommet gennem porten til Westeros og er nu teamet op med Snows trofaste skare. Sammen skal den nu genoplevede Snow nok gå til kamp mod White Walkers i et af de kommende afsnit. 

ANNONCE
Game of Thrones: Home - Er Jon Snow død eller ej? [S6E2]

Bran dukker frem til overfladen efter en sæson i dvale

En lidt mere voksen Bran Stark er kommet frem i søgelyset, men har tilsyneladende langt igen, før han kommer ind i kampen. Han bruger det meste af sin tid på at rejse gennem tiden med den treøjede ravn. Han ser blandt andet Hodor som barn, hvor han rent faktisk kan sige andet end ’HODOR!!’. Dette er en fin lille detalje, hvor man langsomt får Bran og co. ind i billedet igen, uden at han pludselig står kampklar og nedlægger alle fjender med sine jeditricks.

Ramsay Bolton bliver Lord

Det lille fucking svin.. Nu er han også baby/lillebroderdræber og stedmodernedslagter. Han får hundene til at flå dem levende, kort efter han selv stak sin far ihjel. Need i say more? Kan vi lige bestille et glas af det samme, som Joffrey fik?

ANNONCE
Game of Thrones: Home - Er Jon Snow død eller ej? [S6E2]

Dansk dynamit

Pilou Asbæk popper op som Eurin Greyjoy, onkel til Theon aka. Reek aka. Nodick, og hans forholdsvise korte tilstedeværelse varsler dog nye tider for Greyjoy-styret. Balon Greyjoy måtte miste livet i en disputs med sin kære broder (Eurin) og nu er tronen op for grabs. Greyjoy-klanen har mistet mange af deres fæstninger på fastlandet og selvom Yara Greyjoy om muligt kæmper for at træde i sit fars fodspor, som vil Eurin Greyjoy højest sandsynligt få flest stemmer. Why? Greyjoy-folket er ikke klar til en kvinde som leder, og Eurin er nok lidt mere erfaren og viser, at han ikke stopper for noget – ikke engang hvis det betyder, at han skal slå sin bror ihjel.

Arya får asyl

Efter en række Mr. Miyagi-øjeblikke med blindekamp og tillidstests, er Arya klar til at komme tilbage i Hall of Faces. Hun bliver tilbudt diverse jordiske guder, men bevarer hendes fornuft. Sammen tager hun med Jaqen H'ghar væk fra markedspladsen, og det indikerer en awesome udvikling i hendes ’karriere’. Det virker til, at hun er blevet tilgivet, og nu er parat til at studere videre sammen med The faceless men. 

ANNONCE
Game of Thrones: Home - Er Jon Snow død eller ej? [S6E2]

Tyrion unleasher dragerne

Tyrion har fået lidt for meget vin og få en god i dag sammen med eunukkerne – de lukker dragerne fri. Det er en lidt fesen afslutning på scenen, men mon ikke de dukker op i landskabet i et af de kommende afsnit. Emilia ’Khaleesi’ Clarke er desværre ikke til at spotte, men hendes drager skal nok snart komme hende til undsætning.

Jamie Lannister er magtesløs

De religiøse fanatikere har stadigvæk magten over Westeros’ hovedstad, og selvom Jamie endelig er kommet for at få den Shame-skøge til at bøde for sine handlinger, så har de stadigvæk for mange folk. The Mountain-zombien får banket nogle kranier i stykker i løbet af afsnittet, og endelig er der kommet lidt gang i blodudgydelserne igen.

Alt i alt er afsnit 2 fænomenal og overraskende overvældende fyldt med vigtige nøgleelementer. Jeg havde ikke forudset Jon Snows tilbagevenden før sæson 6 begyndte, og dette lille twist bringer lidt håb for vores elskede karakterer ind i kampen igen.

Spørgsmålene er så til næste gang:

Er det den rigtige Jon Snow, der vender tilbage, eller en mystisk dødsrest af ham?

Hvor skal Sansa og Brienne søge hen, og finder Theon hjem igen?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce