Restaurant i New York sælger vodka-infused Thanksgiving-kalkun

Lidt vodka kan måske redde den fra at blive tør!23. november, 2017 - kl. 12:07
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Amerikanerne er meget glade for deres årlige Thanksgiving-tradition med helstegt kalkun, fyld, sweet potatoes - og selvfølgelig en masse alkohol ligesom den danske julefrokost!

Men hvad hvis nu måltidet i sig selv var lidt af en drink? 

Det har restauranten Selena Rosa i New York sammen med bartenderen Sam Musovic tænkt meget over og fundet på en 9 kilo tung kalkunsteg infused med vodka.

Inden pipfuglen kommer ind i ovnen, er den infused med Devil's Spring Vodka. Efter en hedetur i ovnen får den igen små injektioner med vodka ind i kødet. Her kan folk, som kommer ind i restauranten vælge vodka med smag af enten ananas, æblecider, grøn æble, fransk vanilje eller kokosnød.

Er vi de eneste, der tænker, at de burde have nøjes med injektionerne i starten - og lade være med at få kødet til at smage sødt? 

Anyways, hvis du slår et smut forbi Upper East Side til restauranten for at få vodka-kalkun, så sørger restauranten for en taxa hjem - måltidet er åbenbart godt krads i ganen!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen