Connery

Restaurant i New York sælger vodka-infused Thanksgiving-kalkun

Lidt vodka kan måske redde den fra at blive tør!

Amerikanerne er meget glade for deres årlige Thanksgiving-tradition med helstegt kalkun, fyld, sweet potatoes - og selvfølgelig en masse alkohol ligesom den danske julefrokost!

Men hvad hvis nu måltidet i sig selv var lidt af en drink? 

Det har restauranten Selena Rosa i New York sammen med bartenderen Sam Musovic tænkt meget over og fundet på en 9 kilo tung kalkunsteg infused med vodka.

Inden pipfuglen kommer ind i ovnen, er den infused med Devil's Spring Vodka. Efter en hedetur i ovnen får den igen små injektioner med vodka ind i kødet. Her kan folk, som kommer ind i restauranten vælge vodka med smag af enten ananas, æblecider, grøn æble, fransk vanilje eller kokosnød.

Er vi de eneste, der tænker, at de burde have nøjes med injektionerne i starten - og lade være med at få kødet til at smage sødt? 

Anyways, hvis du slår et smut forbi Upper East Side til restauranten for at få vodka-kalkun, så sørger restauranten for en taxa hjem - måltidet er åbenbart godt krads i ganen!

ANNONCE
Restaurant i New York sælger vodka-infused Thanksgiving-kalkun
Del

Seneste nyt

Annonce