Connery

Remington Vacuum Trimmer [Test]

Slut med hår i vasken!

Er du typen der fra tid til andet trimmer dit skæg eller dit hår? Det er der i hvert fald en del af os der er. Derfor var vi også begejstrede da Remington dukkede op med en shaver/trimmer-serie med indbygget støvsuger. 

Men er hår i vasken virkelig så slemt? Ja, vil nogen mene - og endnu mere ja vil vores mødre og kærester helt sikkert mene.

Remingtons Vacuum-serie er egentlig ikke det store trylleri - det er klassiske trimmere med indbygget sugermekanisme ved skærehovedet. Det er klart at en støvsugertilbygning suger lidt ekstra strøm på en batteri-trimmer.. Batteriet holder i op mod en time på en fuld opladning, med sugeren slået til. Det er mere end rigeligt til at trimme både hår og skæg, men det er altså tilrådeligt med opladning mellem brug. 

Støvsugeren fanger langt de fleste hår og skæg, så oprydningen efter en trimming-session bliver betragteligt meget lettere. Jeg har testet det, og det virker bare! 

ANNONCE

Hvad mere er der egentlig at sige? Er du træt af at fjerne hår fra håndvasken? Så tag lige et kig på maskinen. 

Vacuum-funktionen findes i to udgaver: En skægtrimmer til længde og detaljer, og en hårtrimmer der går fra 1,5 til 25 mm længde.

Priser

Remington Vacuum Hårklipper - 899 kr., forhandles i Elgiganten, Coop.dk & Made4men.dk

Remington Vacuum skægtrimmer - 699 kr., forhandles i matas.dk, Elgiganten, Coop.dk & Made4men.dk

Remington Vacuum 5-i-en trimmersæt - 699 kr., forhandles i matas.dk, Coop.dk & Made4men.dk  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce