Connery

Rejsebureau melder sig på banen til mere fleksible fodboldrejser

Slip for planlægningsmareridtet, og fang en rejse hvor der er styr på det hele

Rejsebureau melder sig på banen til mere fleksible fodboldrejser

Hvis du er en af de mange gutter, der har været ved at planlægge en fodboldrejse i udlandet, ved du at det kan være et logistisk mareridt uden lige, og det er endda bare når man forsøger at skaffe de rigtige billetter til selve kampen..

Derfor kan det ikke undre, at flere rejsebureauer har kastet sig ind i kampen, for både at tjene en lille skilling, men også for at gøre livet en smule lettere for alle. Inklusive dem selv, der ofte får forespørgsler på emnet.

Apollo har netop valgt at stille hold til konceptet. Mange af konkurrenterne i feltet sælger billetter ”on request” og har på forhånd sammensat rejsen med fly og hotel for de rejselystne fodboldfans, men Apollo giver nu mulighed for at købe fodboldrejser med sikrede billetter og med frit valg, når det gælder både flyrejse og hotel. Rejsebureauet har blandt andet sikret sig billetter til Emirates Cup, Premier League og udvalgte EM-kvalifikationskampe i England, og melder at flere kommer til løbende.

ANNONCE
Rejsebureau melder sig på banen til mere fleksible fodboldrejser

Apollos fleksible rejser bliver nu udvidet med muligheden for at tilføje fodboldbilletten til turen.

Den forlængede weekend i eksempelvis London kan således fremover forsødes med billetter til en Premier League kamp. Herudover formidler Apollo billetter til bl.a. Emirates Cup samt udvalgte EM-kvalifikationskampe.

Mens mange af udbyderne af fodboldbilletter i udlandet sælger billetter til kampe ”on request”, samarbejder Apollo med officielle billetleverandører, der har sikret billetter, så der ikke er nogen fordyrende eller forsinkende mellemled.

”Vi oplever en meget stor interesse for at købe fodboldbilletter, når man i forvejen booker fly og hotel. Derfor har vi netop indledt samarbejde med anerkendte aktører, som har direkte adgang til billetterne – uden mellemled, som kan betyde, at man alligevel ikke får de billetter, man havde håbet på,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

”Vi starter op i det små. Lige nu tilbyder vi billetter til mange af Premier League kampene, og flere er på vej, Emirates Cup samt EM-kvalifikationskampen mellem England og Frankrig. Men fremadrettet får vi også spanske La Liga og franske Ligue 1 på programmet.”

Apollos fleksible fodboldrejser giver frit valg på hotel og flyafgange, således at man selv kan sammensætte længden af sin ferie samt finde det hotel, man ønsker at bo på.

Der er desuden mulighed for SMS-varsler på kommende kampe, der udbydes billetter til.

Lyder det interessant? I så fald kan du finde mere info her: Apollorejser.dk/fodboldrejser

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce