Connery

Rebels Union - tøj uden fordyrende mellemled

Tøj til den rebelske gentleman

Lækkert tøj og et godt koncept; lyder det ikke som en god idé? Det synes mændene bag Rebels Union også. Vi har taget en lille snak med dem for at høre mere om deres brand.

Hvem

Rebels Union består af Emil Lyng på 23 år og Rasmus Poulsen på 28 år. Emil startede Rebels Union i 2013 med henblik på at sælge tøjet til diverse detail-butikker. Det blev dog ændret i 2015, hvor Rasmus Poulsen købte sig ind i virksomheden med ønsket om at udfordre den traditionelle tankegang af tøjhandel. 

Hvad

Rebels Union blev derved relanceret i november 2015 med et helt nyt, enkelt koncept: Rebels Union vil undgå alle de fordyrende mellemled, der normalt er ved handel af tøj.

Vi spurgte, hvordan det fungerede i praksis:

”Rebels Unions koncept er enkelt. Tøj hos detail-butikkerne har oftest været igennem 2-3 led, hvilket naturligvis gør tøjet dyrere. Rebels Unions tøj kommer direkte fra fabrikken, hvor det produceres. Det betyder, at kunden får et kvalitets produkt til en kommerciel stærk pris”

ANNONCE
Rebels Union - tøj uden fordyrende mellemled

Men et godt koncept alene er ikke nok til at køre en god forretning, så hvad er det egentlig, de to mænd vil sælge? Tøj! Lækkert tøj til den rebelske gentleman. Tøjet henvender sig til mænd i alderen 15-30 år og er egnet til både hverdag og fest.

” Vi lægger en dyd i at lave et kvalitetsprodukt hver eneste gang, hvilket man også nemt kan mærke, første gang man får et stykke Rebels Union tøj i hånden”

Hvorfor

Til dagligt er det Emil, der sidder med design processen af Rebels Union kollektioner.

”Vi arbejder dagligt med at udvikle nye silhouetter, så du vil hele tiden kunne se udvikling på vores produkter”

Spørger du de to ejere, har de altid drømt om et selvstændigt tøj-mærke. Men hvad så nu? 

”Drømmen for Rebels Union er enkel. Vi skal først være stabile på hjemmemarkedet (Danmark red.) Kollektionen skal konstant udvikles, så den på sigt har sin berettigelse på det udenlandske marked”

ANNONCE
Rebels Union

Hvem: Emil Lyng og Rasmus Poulsen

Hvad: Tøj til den pæne gadedreng uden fordyrende mellemled

Hvor: rebelsunion.dk

Del

Seneste nyt

Annonce