Razer er klar med første smartphone

Razer Phone: By gamers - for gamers2. november, 2017 - kl. 09:46
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Razer. Mærket er mest kendt for at være blandt de førende indenfor gaming-udstyr. 

Dog har de i løbet af de seneste år udvidet deres modelprogram væsentligt, blandt andet i kraft af den populære Blade laptop-serie (der endnu ikke er kommet til DK). Nu kaster producenten sig så ud i et helt nyt marked: Smartphones.

Det sker med lanceringen af Razer Phone

Razer Phone er en første telefon, der kaster sig direkte ud i kampen om kundernes gunst i premium-segmentet. Det betyder at smartphonen bliver leveret med en række af specifikationer, der alt andet lige er ret ambitiøse. 

Telefonen er designet til underholdning, og det betyder blandt andet, at der er gjort meget ud af at placere stereo-højttalere på fronten af telefonen, så man ikke dækker dem med hænderne, når man gamer eller streamer. Det betyder også, at Razer nu har verdens første smartphone med 120Hz Ultramotion skærm. Det er en 5.7" sjover med fantastisk opdateringshastighed, og en opløsning på 2560 x 1440 pixel.

Power
Som gamer-first producent, har Razer tydeligvist kigget en del på hardwaren, og i første forsøg udmønter det sig i et Snapdragon 835 chipset, 4.000 mAh batteri, 12 megapixel dual-cam, og 8GB RAM. 

Pris og where to buy.

Razer Phone får en vejledende udsalgspris på 5.899 kroner.

Den kommer til Danmark i et begrænset antal den 17. november, og forhandles af 3. 

Jeg sørger for at have et review klar inden da. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen