Ray Liotta er den nye Colonel Sanders i bizar KFC-reklame

Heftig lønseddel eller bare mangel på gode rolletilbud?8. september, 2017 - kl. 11:21
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Colonel Sanders fra KFC er lidt af en legendarisk skikkelse i fastfood-branchen - på den ene side er hanen hyggelig fætter, som minder lidt om en julemand om sommeren, mens han på den anden side kører det onde sydstatstema krydret med nogle undertoner af racisme og idioti. 

Uanset hvordan man tolker den kære skæggede figur, så har han sørget for at folk rundt omkring i verden har fået interessen for friturestegt kylling i kæmpespande.

Nu er KFC i gang med en ny reklamekampagne for nye elementer i deres menu - Georgia Gold honey mustard BBQ chicken og Nashville Hot chicken.

Derfor har de teamet op med Ray Liotta, som selvfølgelig profileres som Oscar-vinder og storslået skuespiller - men reklamen er ganske mærkelig og bizar, så det lugter nok lidt af en stinketung lønseddel frem for en interessant rolle for Liotta, som man desværre ikke ser så meget til for tiden.

Se med herunder - jeg får ikke ligefrem mere lyst til friturestegt kylling, men måske kan stjerneholdet trække lidt folk til:

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen