Connery

Range Rover Velar 2017

Range Rovers nye model udfylder pladsen mellem Evoque og Sport

Range Rover Velar tog plads ved siden af alle tiders designklassikere, da Design Museum i aftes åbnede sin nye udstilling.

Det fjerde medlem af Range Rover familien blev præsenteret med stil foran et fyldt Design Museum i London, hvor publikum også nød Velar fotoudstillingen af den verdensberømte fotograf Gary Bryan. 

Velar er den første bil nogensinde, der præsenteres og udstilles på det nye Design Museum, der åbnede i november 2016 efter flytningen fra museets oprindelige placering i Shad Thames.

Velar kan nu ses i udstillingen på Design Museum i London i en helt unik installation frem til 5. marts 2017. Udstillingen hedder ’Reductionism’ og viser filosofien, hvor al kompleksitet ryddes af vejen for at give plads til ægte kvalitet.

Gerry McGovern, Land Rovers Chief Design Officer: ”Vi glæder os over at kunne indlede samarbejdet med Design Museum med en så vigtig bil. Den nye Range Rover Velar tilfører vores brand en ny dimension af modernisme, og samtidig forstærker den vores stærke engagement i at levere uovertruffet design og teknisk perfektion.”

Sidste gang Land Rover udstillede en bil på denne måde, var i begyndelsen af 1970'erne, da den originale Range Rover blev udstillet på Louvre i Paris som et eksempel på ”eksemplarisk industrielt design”.

Velar byder på en lang række nye forbrugerteknologier, der tilsammen skaber en indbygget højteknologisk butler. Helt fra kernen er det et banebrydende infotainmentsystem kaldt Touch Pro Duo. Udviklingsingeniørerne gav systemet tilnavnet "Blade" på grund af dets slanke profil og rene overflader.

Velar tilbyder raffineret køreglæde til enhver lejlighed og ethvert terræn, og der er anvendt unikke, bæredygtige materialer og avanceret teknologi, som sikrer fortsættelsen af Land Rovers ambition om at gå ”Above and Beyond”.

Velar er skabt helt fra bunden ved hjælp af Jaguar Land Rovers letvægtsarkitektur i aluminium, og den er både mere sikker, stærkere og renere og byder på mere køreglæde.

Velar fortsætter Range Rovers tradition for fornyelse og byder på avancerede teknologier, betagende design og fokus på selv de mindste detaljer

Miljøvenlige, avancerede firecylindrede Ingenium dieselmotorer tilbydes i varianter med 180 hk og 240 hk, og de er kendt for deres lave CO2-udledning på 142 g/km i forbindelse med den europæiske kombinerede cyklus samt deres store moment på 500 Nm. Disse motorer får selskab af den nye, højteknologiske firecylindrede Ingenium benzinmotor, som yder 250 hk og accelererer fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder. Senere i år får Velar modelserien selskab af en endnu mere kraftfuld version af denne motor med 300 hk.

V6 dieselmotoren kombinerer et ekstraordinært moment på 700 Nm for ubesværet acceleration og offroad egenskaber med en CO2-udledning på kun 167 g/km i forbindelse med den europæiske kombinerede cyklus. Den trykladede V6 benzinmotor med 380 hk kombinerer åndeløs ydelse med et unikt soundtrack og sætter Velar i stand til at nå 100 km/t på kun 5,7 sekunder, hvorefter festen fortsætter, indtil den når den elektronisk begrænsede tophastighed på 250 km/t.

Priserne starter ved godt 1 million kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce