Connery

Rand Boats er på markedet med innovativ elmotorbåd

Bådmarkedet står over for miljøvenlige forandringer

Rand Boats er på markedet med innovativ elmotorbåd

Tidligere på ugen smuttede Connery forbi Silkeborgsøerne, hvor gutterne fra firmaet Rand Boats havde taget deres nyeste opfindelse med på traileren. I et forsøg på at gøre op med enten svimlende dyre luksusyachter eller små, ubrugelige joller til en overkommelig pris, har de forsøgt at finde et produkt, som ikke går på kompromis med nogen af delene.

Vi har tidligere været inde på konceptet med den danske Tesla, hvor konceptet på daværende tidspunkt ikke havde nået til den endelige lancering. Projektet er nu søsat og mon ikke elmotorer så småt begynder at dukke op rundt i det danske landskab?

ANNONCE
Rand Boats er på markedet med innovativ elmotorbåd

Elmotor er det nye sort  

Med en støjfri og lettere revolutionerende elmotor bliver man i et med naturen og undgår den overdøvende motorstøj, som i stedet er blevet overtaget af terapeutiske vandlyde. Det er efterhånden længe været en trend at være miljøvenlig og skåne naturen gennem en række til- og fravalg i hverdagen, og hvis man lige skal forkæle sig selv med en ekstra gadget, så er Rand Picnic eller Picnic Sport en god måde at tilfredsstille begge behov. Flere af bådens dele er lavet af genbrugsmaterialer og selve skroget har under konstruktionen brugt en væsentlig mindre mængde lim, hvilket også gør båden mere let og elegant på vandet.

Båden er let at manøvrere og kan uden problemer lave en lækker lille parallelparkering i selv de snævreste ’bådparkeringer’. Alt efter hvilket udstyr, man vælger til båden, så kan batteriet leve op til alt fra en til ti timer, med muligheden for en række tilføjelser af solpaneler til bordpladen på båden – solpladerne er en genial sikkerforanstaltning, da man på den måde altid kan sørge for at have lige præcis nok til at holde sig bevægende i vandet.  

ANNONCE
Rand Boats er på markedet med innovativ elmotorbåd

Miljøvenlig og stilrent design

Båden er i sig selv en nytænkende indgang til bådmiljøet for en enorm målgruppe, der hidtil ikke havde kapital eller tid til et vandfartøj. Med en overkommelig pris og tæt på nul procent vedligeholdelse er båden en genial måde at komme ud i naturen – uanset om du er en familiefar med børnene på udflugt, eller en drengerøv, som vil imponere kvinderne med et tur ud på vandet med champagne i køleren og vind i håret.

Båden fås nemlig med en række let tilgængelige opgraderinger, hvor blandt andre minikøleskab og indbyggede højttalere lød som sød musik i vores ører. Et eller andet sig mig, at båden må være ideel til en fisketur, da man allerede på turen ud undgår at skræmme de første fisk væk med motorstøjen?

Du kan læse mere information om firmaet og båden inde på deres hjemmeside Randboats, og hvis du skulle have lyst til at prøve en tur i båden inden, så står drengene bag firmaet også bag konceptet GoBoat i København. Tjek det ud!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce