Connery

Pretty Maids, Red, hot Heavy!

De efterhånden gamle koner, Pretty Maids, er efter en pause atter aktuelle med et nyt album og en turné. D. 14/12 var dagen hvor de væltede Amager Bio.

2 ud af 6 stjerner
Gamle Damer?
Pretty Maids, Red, hot  Heavy!
Torsdag den 14. december gæstede det gamle hardrock/heavy-band, Pretty maids Amager Bio i København. De pladeaktuelle "gamle damer" skulle bevise at de stadig kunne svinge spaden og, for dem der stadig har det, håret.
                                                                                                 
What happened to my Rock'n'Roll?
Før vi fik af se om der stadig var gang i de smukke damer, var der to opvarmningsbands. Det første band, hvis navn jeg allerede har glemt,  var en gang halv-fesent rock'n'roll, hvor forsangeren havde større ego end stemme. De var ikke særligt gode til at få publikum med, selvom de prøvede ihærdigt.
Andet levende billede på den lille scene var århusianske SlingShotSuck, der med en blanding af RATM (Rage Against the Machine, red.),
Audioslave og Led Zeppelin. De fyrede den af, og fik publikum til at vågne op.
ANNONCE
Pretty Maids, Red, hot  Heavy!
Read, hot and Heavy!
Så gik "damerne" på scenen! Ronnie Atkins startede ud med et "Er I der?" og et "Glædelig jul!". Derefter bragede tonerne til "Back to Back" der for fans er en klassiker, ud gennem høttalerne, og folk vågnede op og skrålede med i vildens sky. Så var der en del nye sange fra "Welcome to the Real World" der er bandets nyeste plade. Den har lige præcos været på gaden længe nok til at man kunne synge med på det meste, og nynne sig til resten. Heldigvis blev vi hjulpet godt på vej af fagter og anvisninger. Der kom så et par helt gamle sange igen, deriblandt tåreperseren, "Please don't leave me", samt en god gang julesang med tilhørende ønsker om en glædelig jul. Koncerten varede desværre kun lidt over en time, men de er jo også ved at blive nogle ældre herrer (selvom både en ny trommeslager og keyboardspiller af yngre dato er kommet med). Der var dog alligevel plads til ekstranumre, og selvom det var en kort fornøjelse om man manglede et par klassikere var det en fornøjelse alligevel! Stemningen var i top da folk forlod scenegulvet for at få en skrub-hjem-øl, og lige pludselig gjorde det ikke så meget at bussen var forsinket og det var møgkoldt udenfor.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce