Connery

Pizza-test: Dominos

Når det kommer til at udvælge en pizza til tømmermænd, drengerøvsaften eller efter en lang arbejdsdag, har vi nok alle ét bestemt sted, vi søger hen. Vi ved, hvad der fungerer for os i den givne situation.

Men hvis man befinder sig uden for de vante rammer og ikke lige har sin lokale pizzamand i baghånden, så kan man godt fare lidt vildt i et slaraffenland af  gode og dårlige oplevelser. Her søger man ofte til de lidt mere etablerede brands – såsom Dominos Pizza.

Domino's Pizza åbnede deres første skandinaviske butik i Roskilde tilbage i 1997, men det er først i løbet af de sidse par år, at kæden for alvor har udvidet i Danmark - i dag har de 30 restauranter fordelt over hele landet.

Vi valgte derfor at lægge vejen forbi en af restauranterne, denne gang faldt valget på Viborg. Menukortet bugner af muligheder og vi har givet os i kast med at strikke en lille how-to-guide i forhold til at udvælge en pizza – testen er baseret på en række forskellige scenarier: Bedst til tømmermænd, bedste mandepizza og ikke mindst bedst i test.

Se med herunder og få et på tips til næste gang, du dribler forbi pizzabutikken.

ANNONCE

Vi satte Dominos på prøve, og bedte dem om at kreere en håndfuld er deres mest bestilte mandepizzaer (Læs: Masser af kød!). Det resulterede i et lineup af otte forskellige pizzaer - alle med den klassiske håndkastede Domino's bund, der på overraskende vis formår at være både sprød og luftig, samtidig med at være tynd nok, til ikke at virke så overtagende som en deep-pan dej - og uden at være tynd så fyldet maser dejen til en slasket uhåndterlig dej. 

Vi ankom tre mand stærk til den, egentlig ret store pizzaforretning. Man forventer som regel ikke meget mere end en bestillingsdisk og et enkelt bord - men Domino's i Viborg kan tage en god håndfuld spisende gæster. 

De otte nominerede i vores lille mission, endte ud med at blive følgende pizzaer: 

Mighty Meat
Pepperoni, shawarma, bacon, BBQ dressing

Texas BBQ
Pepperoni, oksekød, champignon, BBQ dressing

Meat Feast
Pepperoni, shawarma, cheddar ost

Pepperoni Feast
Ekstra pepperoni, ekstra mozzarella

Tex Mex
Oksekød, løg, jalapeños, ekstra mozzarella

Americana
Pepperoni, oksekød, champignon

Hot & Spicy
Pepperoni, chili, jalapeños, løg, sort peber

Bahamas
Bacon, skinke, ananas, ekstra mozzarella

ANNONCE
Pizza-test: Dominos

Bedst til tømmermænd

Du kender situationen: Man vågner op søndag formiddag ved 11-tiden, lidt indtørret savl ved mundvigen, og ser sig lidt rundt: "Hvor f er jeg henne?". I samme øjeblik som en række spørgsmål begynder at forme sig i dit hoved, træder en bankende hovedpine ind: Alkoholen vandt nattens slag, og du er vågnet op på din kammerats sofa - tømmermændene triumferer. 

Det er en krig i din krop, og den skal bekæmpes ved at sætte et par eksterne krigere i spil: Salt, sukker, væske og forsigtig massefylde. Tid til fastfood. 

Af de otte pizzaer, var der en der for alvor trådte i karaktér og fik os til at komme med bemærkninger, som: "Den her, ville være en lifesaver søndag eftermiddag."

Der er tale om Domino's klassiske Texas BBQ pizza. Den har intet at gøre med den italienske oprindelse, men alt at gøre med velbehag og de rette tømmermændsvåben. Foruden pepperoni, champignon og oksekød, er den udstyret med en ret unik BBQ-dressing. BBQ kommer i mange varianter, og i de fleste tilfælde, nok ikke noget vi selv havde fundet på at placere på en pizza. Smagen bliver hurtig overtagende og voldsom, men Domino's valg er faldet på en forholdsvis mild udgave, som har den der sødlige æblesmag, der af en eller anden grund kilder alle de rigtige steder, i samspil med kød og brød. 

Tømmermænd er ikke tid til yderligere udfordringer: Undgå uvante eller meget skarpe smage som løg, oliven, jalapenos eller det der er værre - play it safe. Men prøv det med et BBQ-twist.

Bedst til Tømmermænd: Texas BBQ

ANNONCE
Pizza-test: Dominos

Bedste Mandepizza

Hvad er en mandepizza? Er det en der serveres med en røvfuld af fordomme, jordkolde bajere og locker-room talk? Ja. Det er det faktisk lige præcis - og sådan er det bare. Det er selvfølgelig også en pizza der går all in på det kødfulde indhold. En pizza der ikke fornærmer nogen, som enhver mand kan sætte til livs - også hvis han er typen der er lidt sur på eksotiske ingredienser som chili eller hvidløg (Jo, det er der nogen der ikke kan magte!)

Hvilken pizza er du tilbøjelig til at vælge, efter en lang hård dag på arbejdet?

Personligt foregår det sådan her for mig: Der skal være mindst to forskellige kødtyper på: Eliminér alle standard-typerne. 

Ah, vi skal også have bacon på! Eliminér alle pizzaer uden bacon. 

Hov! Er der en der hedder noget med MEAT? Hell yeah. 

Domino's Mighty Meat falder i den kategori. Pepperoni og shawarma. Tjek på første krav. Bacon.. Mmmm. Kan den toppes? Bliver det ikke lidt for tørt med alt det kød? Jo. Så ved med at tilsætte dressing? Perfekt! 

Men Connery-drenge, bliver det ikke en smule vulgært, med så meget kød på en pizza? Jo for fanden, men nogen gange vil vi bare helst være ekstremt vulgære. 

Bedste Mandepizza: Mighty Meat

ANNONCE
Pizza-test: Dominos

Connery Staff Pick

Vi kan også kalde den bedst i test. Rent faktisk, er vi nødt til at bekende, at vi tre mand stærk, faktisk spiste alle otte pizzaer helt op, uden fortrydelse i vores pizzahungrende øjne. Når det så er sagt, er der alligevel en, der skilte sig ud. Det var også den der forsvandt hurtigst fra vores sammensatte pizzabakker. 

Af og til, må man bukke for udtrykket 'less is more' - I hvert fald var denne pizza kun ejermand på en enkelt type kød. Oksekød. De små kødstykker blev akkompagneret af løg og jalapeños og så lige et ekstra strøg ost. Fantastisk. 

Connery Staff Pick: Tex Mex

ANNONCE

Domino's Pizza har standardiserede priser i hele landet, og det betyder at du altid kan gå ind og fange en klassisk pizza fra 39,- kroner. 

Hvis du føler dig inspireret af vores lille field-test, kan du selv kaste et blik på menuen her

Del

Seneste nyt

Annonce