Connery

Paramount

7"Rockers lagde spillestedet i Roskilde ned.

 Eriksvej 40 i Roskilde, havde besøg af det københavnske band 7"rockers  lørdag den 20 januar 06.
Gæsteanmelder Christina Schultz var på stedet for os.
Paramount
Et band der skal opleves.

7"Rockers gav koncert lørdag den 20 januar, på Eriksvej 40 i Roskilde.I samme sekund de træder ind på scenen, er det som om publikum kommer op igennem gulvet, og der er tætpakket af mennesker, der jublende, dansende og smilende lader sig rive med af den superfede energi, der ligger i deres numre. Det er helt klart Rock'n roll når det er bedst.

Jeg er efterhånden, blevet trofast publikum når 7"Rockers spiller, og hver eneste gang går jeg hjem med en behagelig følelse i kroppen, og et smil på læben. Men lørdag aften, var i den grad ud over al forventning. Ingen tvivl om at de siden deres release party, red:16/06/06, har bevist at de altid går på scenen, med 100% engagement og entusiasme. Men denne gang gav de ikke kun alt hvad de havde i sig, men meget mere. Man kan mærke at de vokser fra gang til gang. Deres samspil, stil, lyd og lyrik er helt unik. Lige meget hvilken genre du er til, er det ikke svært at elske deres musik.

Forsangeren Mickey Brown, havde endda valgt denne gang at medbringe klaver, og spillede sangen "The day I dare", så man nærmest kunne føle hvert et ord, og jeg tror ikke en eneste var efterladt, uden gåsehud op af armene. Et utroligt smukt nummer, og jeg håber ikke det var sidste gang vi hørte det, i denne version.

7"Rockers har det der skal til, og oplever du dem live, kan du være sikker på en koncert i topklasse.

Skrevet af gæsteanmelder: Christina Schultz.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce