Connery

På ferie med konen? Det skal du huske

Er du ved at planlægge en romantisk getaway med din kæreste? Så gør du ligesom mange andre. Det er rigtig populært at rejse med sin partner – og det er der mange særlige grunde til.

Når man rejser sammen, oplever man noget andet end den gængse hverdag. Man oplever hinanden i nye situationer, og det kan være meget udviklende og forfriskende i et parforhold. Du forestiller dig garanteret, at ferien bliver helt fantastisk, og at I kommer til at svæve på en lyserød sky under varme og fjerne himmelstrøg. Det ville være pragtfuldt, hvis man var sikret en sådan tur – men det er man ikke. Dog kan du selv gøre dit for, at jeres rejse bliver mindeværdig, oplevelsesrig og fuldstændig fantastisk.

Herunder får du tre tips til, hvad du skal huske, når du rejser med din kæreste. 

Forudsætninger for den fede ferie
Det kan godt være, at I har de bedste intentioner med turen, men hvis I ikke har styr på det lavpraktiske, bliver det tit alligevel noget rod. I en travl hverdag er det derfor en god idé at være i god tid med planlægningen. 

Som mand vil du formentlig gerne have styr på det tekniske derhjemme, og det elsker hun dig sikkert for, men det er ikke noget hun gider at høre om i lange baner under jeres romantiske ferie. Sørg derfor for at få ordnet disse ting, inden I tager afsted sammen. Det kan være, at du skal downloade nogle nye programmer og funktioner på din computer i privaten såvel som på arbejdet. Hvis det er tilfældet, kan du i Google søge på ’submit software’ og blive præsenteret for en masse muligheder. 

På den måde gør du det, der er så vigtigt – nemlig adskille de kedelige praktikaliteter og det sjove ferieagtige og romantiske. 

Gør noget ekstra
Du skal absolut ikke lave om på dig selv, blot fordi du skal på ferie med din kæreste. Hun ved forhåbentlig, hvem du er, og hvad du står for. Derfor kan du dog godt gøre noget ekstra for at gøre hende glad. Tag det fossil ur på du ved hun elsker. Pak dit lækreste jakkesæt i kufferten og overrask hende med det. Gør noget ekstra ud af det – det behøver ikke være noget stort. Når I er på ferie sammen, bryder I jeres normale rammer, og det kan give anledning til at finde gnisten tilbage eller blot pleje den. 

Forventningsafstem hjemmefra
Forventer I det samme af rejsen? Og har I lyst til at opleve de samme ting? Inden man rejser afsted sammen, kan man komme til at antage, at man vil det samme – men måske er det slet ikke tilfældet. Er dit største ønske at se hele Rom, mens din kærestes største ønske er at dase ved stranden, er I nødt til at finde på en plan. Lav en plan for, hvad I gerne vil opleve og snak om, hvad I forventer af rejsen. Der skal selvfølgelig være plads til spontanitet, men det fungerer bedst, hvis I er enige om rejsens fundament. 

Bær over med hinanden
Bliver du utålmodig, når du er sulten? Eller bliver din kæreste sur, når han er træt? En ferie er fantastisk, fordi der ofte er tid og plads til at nyde hinanden fuldt ud. Rejsen til ferieparadiset kan dog være hård – og her er det vigtigt, at I husker at bære over med hinandens svagheder. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce