Connery

Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd

En våd aften med gutterne kan desværre mærkes voldsomt dagen efter. Connery.dk hjælper dig med at overleve.

Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Som noget helt nyt på Connery.dk vil vi løbende komme med diverse guides og tips til at overleve en given situation i hverdagen. Hvadenten det er i helt ekstreme situationer, eller bare magten til at overleve en søndsagsbrunch med svigermekanikken.

Denne uges overlevelsesguide hjælper dig med at lindre en af de værste og mest hyppige lidelser blandt unge, festglade mennesker: Tømmermænd.
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd

Forberedelser dagen før:

 

Tip #1:
Aftenen inden de obligatoriske hovedsmerter og samtaler med den store telefon, bør man drikke rigeligt med vand. Helst en ordentlig bunder inden du går i seng, da alkohol er meget vanddrivende, hvilket er med til at forårsage hovedpine og andre smerter. Derfor er det en meget god idé at få en masse væske (alkoholfri, selvfølgelig!) i kroppen inden man kaster sin livløse krop på sengen. Cola kan også gøre det, hvilket man jo oftest får langet over disken med den obligatoriske nat-slice/burger/hotdog whatever. 
Du kunne selvfølgelig også drikke mindre, men hvad sjov er der i det?
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Tip #2:
Hvis det er muligt bør du holde dig til én slags alkohol. Blandingen af forskellige vine, øl og hård spiritus er ikke en god cocktail for maven, og alt efter den individuelle krops håndtering af de våde varer, kan tømmermændene ramme voldsomt dagen efter. Meeeen, dette tip er lidt fesent, da vi personligt foretrækker at hælde det ned, som bliver serveret. Så kig den hurtigt igennem, og overvej om det er det værd - og kig istedet lidt længere nede, hvor tipsene handler om, hvad du skal gøre, NÅR du har drukket som en sindssyg.
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Tip #3:
Sørg altid for at have en eller anden form for læskedrikskilde et sted MEGET tæt på der, hvor du er faldet om i branderten. Når skaden først er sket, er du komplet ligeglad med om Sprite'en er varmere end en Puch Maxi efter en tur på havnen. Alt med brus og en forfriskende smag lindrer altid på symptomerne. Nu er det ikke alle der er så heldige at have folk i huset til at bringe drikken til din seng, så hav det enten stående ved din seng, i et minikøleskab på natbordet eller et eller andet sted, hvor du ikke behøver at rejse dig op.
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Tip #4: (Vindertippet)
Det er langt fra de fleste, som formår at stå op af sengen så snart man vågner fra en tihestes brandert. Nogle er nød til at ligge stille for ikke at vække kvalmen igen, mens andre bare har lyst til at fede den hele dagen i sengen.
Derfor er det livsvigtigt at du husker at smide en film eller serie på Blu-ray maskinen INDEN du tager afsted på druk. På den måde har du i hvert fald sikret dig et par timers underholding fra morgenstunden, og du behøver hverken at rejse dig eller bevæge dig på anden vis. En enkelt armbevælgelse til natbordet efter fjernbetjeningen (som selvfølgelig også skal ligge på sin plads inden!), og voila - tømmermændsunderholdning! Medmindre du selvfølgelig har hele Boxer-svineriet med de fede kanaler og derfor kan zappe efter lyst.
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Tip #5:
Cactus-piller skulle eftersigende forhindre de værste tømmermænd ved indtagelse af tre piller og rigeligt vand, inden man begiver sig mod bunden af en flaske vodka. Nogle siger det virker, andre siger det er noget værre fis. Det skal prøves!

Kig med i bedømmelsen på Connery.dk's egen test på Youtube, som løb af stablen for nogle år tilbage:
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd

Morgenen med tømmermænd:

 
 

tip #6 (1/2):
Få fat i noget sodavand med det samme! Efter en normal weekendsdruktur er den brusende væske livsnødvendig og udover at fjerne den lede og kvalmefremkaldende smag af øl og pizza, virker det også forfriskende og genopfylder væskekapaciteterne i kroppen.
           
           2/2):

Hvis du derimod befinder dig på en festival, til en morgenfest, eller bare en en hardcore alkoholiker, hvor drukken helst skal holdes kørende et stykke tid endnu, kan en orange konfibajer fjerne tømmermændene  på kold tyrker manér og langsomt bygge en brandert op igen.
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Tip #7:
Selvom appetitten ofte ikke er størst morgenen derpå, skal man hurtigst muligt have fat i noget saltet mad. Her virker en fedtet burger, friturestegte fritter eller en ristet med det hele samt en congobajer helt fantastisk. Grundet det store væskeindtag dagen før, er en stor del af saltene i kroppen udvandet og kan derfor påvirke din krop til det negative. - Så smid en kylle på grillen og æd tømmerbasserne væk.
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Tip #8:
Sov, for ind i helvede! Mange som undertegnede lider desværre af 'vågner-fucking-tidligt-og-har-det-fucking-dårligt’-syndromet, på trods af at man inderligt ønsker at sove kvalmen væk. Sørg derfor at sove alene efter branderten, hvis din kæreste eller scoring er en early birdie, eller forsøg at sove så meget som muligt. Du får det meget bedre, når du vågner anden eller tredje gang.
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Tip #9:
Blev festen afholdt i samme rum som det, du sover i, og står der halvfulde dåser og lunke slanter overalt - så få det ryddet op i en fart. Dampene fra sprutten hænger i luften og minder dig om alt det rævl du hældte i halsen igår. Ikke ligefrem den bedste måde at slippe af med dæmonerne fra gårdsdagens eskapader.
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Tip #10:
Dyrk noget sex. Udover at du kommer til at tænke på noget andet end den boblende tequila-syrebombe i din mave, udløser elskoven endorfiner i kroppen, som gør dig glad og bedre tilpas. Win-win.

Overlevelsesguide nr. 2: Sådan overlever du første date
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Tabertippet aka. sidste udvejstippet:
Har du det simpelthen så dårligt og ingen af de ovenstående remedier synes at have nogen form for virkning, kan det være en hjælp at kaste op.

Følelsen af at rense kroppen og udtømningen af de ting, som ville fortsætte tømmermændene et par timer endnu, kan afkorte pinen. Selvom det er svanse-udvejen, kan det desværre mange gange være nødvendigt.
 
ANNONCE
Overlevelsesguide nr. 1: Tømmermænd
Del

Seneste nyt

Annonce