Connery

Oppustelig grill varmer din mad op kun ved hjælp af solenergi

Gadget-hunting til næste sommer!

Oppustelig grill varmer din mad op kun ved hjælp af solenergi

Ofte er det ikke så nemt at hive Weber-grillen med ned i parken, eller også må man slet ikke have glohed kul på visse offentlige steder – og går man så på kompromis med udstyret og investerer i en engangsgrill, så har man også varmer pølser 15 uger senere med en smag af petroleum og pap.

But not anymore!

Nu kan man snart få en soldrevet, oppustelig grill – som dog kræver, at du griller på en solskinsdag, men det er nok også de færreste, der hungrer efter en hakkedreng i snevejr.

PhotonGrill er på nuværende tidspunkt på kickstarter-niveau, og kæmper for at bryde i gennem som en letvægtsgrill, der er brændstoffri og nem at transportere.

Hvordan fungerer det? Selve grillen er et oppusteligt, parabollignende spejl lavet NASA-folie, som isolerer solens stråler og peger dem direkte hen på en specialdesignet pande i midten.

Selve panden på grillen kan nå en temperatur på 260 grader på blot 5 minutter, hvilket er væsentligt hurtigere end normale kulgrill med grillstartere. Panden er omkring 11 tommer og kan enten rumme 5-6 store pølser, eller 5 burgere, så der er styr på mængden til knejterne.

På nuværende tidspunkt kan man reservere en kopi af grillen til en pris på 1850 kr., og udstyret vil blive leveret engang maj næste år – så er man klar til en sommer med solstegte pøller!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce