Nytårsmenu: Drinks

Bartender til nytår? Tjek!30. december, 2015 - kl. 09:25
Forfatter: Simone Borup


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

På årets sidste aften skal der selvfølgelig skåles i champagne. Men hvad med at servere en lækker drink, imens I venter på, at klokken slår tolv? Connery giver dig tre bud på lækre drinks, der med garanti vil imponere dine gæster!

GRIMM & WHISTLE

Kan du ikke vente med champagnen til klokken bliver tolv, kunne du jo spice den boblende drik op ved at mixe den med gin. Bulldog Gin indeholder en eksotisk blanding af 12 krydderier og frugter, blandt andet lakrids og citrus. Bulldog Gin egner sig perfekt til den klassiske G&T, men er du lidt mere modig, skal du prøve den i en drink som nedenstående.

Opskrift:  

3 cl BULLDOG Gin

1,5 cl Dry Vermouth

1,5 cl frisk citronjuice

6 blåbær

Evt. Lavendelblomst (pynt)

Prosecco/champagne

Muddle blåbærene, shake alle ingrdienserne grundigt og hæld det hele i et campagneglas. Top med prosecco/champagne og pynt med lavendelblomst (ellers kan mindre også gøre det..)

 

CLASSY DEW

Carlos Guimaraes, Barchef på The Library Bar, har tryllet med Tullamore DEW og lavet en drink, der passer perfekt til de kolde temperaturer. I Classy DEW kombineres whiskyen med rød vermouth, stikkelsbærsirup og Campari og vil med garanti imponere dine gæster. 

Opskrift

5 cl Tullamore D.E.W

2,5 cl Rød vermouth

1,5 cl stikkelsbærsirup

1,5 cl Campari

Alle ingredienserne shakes over is og hældes i et glas. 

APEROL SPRITZ

Får du kvindelige gæster, kan du imponere stort ved at servere årets insta-darling: Aperol Spritz. Den orange drink vil med sikkerhed glæde dine gæster ved at lede tankerne hen på sol og sommer. 

Opskrift

3 dele mousserende vin (fx Prosecco, cremant, cava eller champagne)

2 dele Aperol 

1 del danskvand 

Isterninger 

Fyld et stort glas med is. Tilsæt først mousserende vin, dernæst Aperol og slut af med danskvand. Rør rundt og pynt med en appelsinskive. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Simone Borup Følg på: Facebook Instagram

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen