Connery

Nyt studie bekræfter det, vi allerede ved: At de par, der deler alt om deres forhold på sociale medier, er dømt til at gå fra hinanden

Bare husk det næste gang, du bliver irriteret over et kysse-billede med teksten "verdens bedste kæreste"

Vi har sikkert allesammen den der ven eller veninde, som deler alt på Facebook. Alt er perfekt, der er søde selfies foran Eiffeltårnet, og kæresten er bare den bedste kæreste, man kunne ønske sig. 

Og selvom det er pisse irriterende på den der kvalmende måde, så kan det også være irriterende på den der okay okay, bare tvær det i hovedet på mig, at jeg er evig single måde. Men næste gang du får lyst til at krybe sammen i fosterstilling på sofaen og spise nutella med en ske, fordi du igen tror, du skal dø alene, så bare rolig.. endnu en gang er videnskaben her for os!

En ny undersøgelse viser nemlig, at det forhold rimelig sikkert vil endnu dårligt. Studiet viser nemlig, at folk, der føler sig usikre på deres forhold, er mere tilbøjelige til at vise, hvor perfekt det hele er på de sociale medier, alt imens dem, der føler sig sikre i deres forhold, ikke har behov for at udbasunere det. Faktisk er det ikke engang sikkert, at de synliggør, at de er i et forhold på Facebook. 

Og selvom denne viden måske ikke er overraskende, så er det altid rart at få ens antagelser bakket op af videnskabelig evidens. Og helt ærligt, hvis man er virkelig glade for hinanden, er det så ikke fuldstændig ligemeget, om resten af verden også ved det? 

[KildeCan You Tell That I’m in a Relationship?]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce