Nyt møbeldesign tilbyder en sofa i form af en hotdog

- og en burgerstol!21. august, 2017 - kl. 11:12
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Vi kender alle én, som lever og ånder for mad - bevares, jeg er da selv typen, der går rigtig meget op i god mad og nye oplevelser på den gastronomiske front.

Så hvorfor ikke få indrettet sit hus med møbler, der er designet efter mad?

Jeg kan nok komme på mange grunde for, hvorfor man IKKE bør gøre det i forhold til nogle smagsmæssige og designmæssige aspekter, men konceptet er nu ikke desto mindre ganske sjovt og underholdende. 

Det italienskbaserede designfirma Seletti har teamet op med hollandske Studio Job for at kreere noget helt nyt og unikt designkoncept, som lanceres til MAISON&OBJECT-udstillingen i september. Det går i alt sin simpelthed ud på, at man nu kan få møbler, der er formet som burgere eksempelvis med tomater som hynder. 

Ved første øjekast lyder det jo fuldstændigt absurd, men ved nærmere eftertanke er det tilpas niche og originalt til, at man alligevel får lyst til at nyde en kold fyraftensøl med måsen plantet direkte i en burger lavet af stof. 

Hvad siger I folkens - galt eller genialt?

Det er endnu uvist, hvornår man præcist kan få fingrene i det nye design, men holder man et vågent øje på Selettis hjemmeside har man nok en burgerstol i stuen in no time!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen