Connery

Nyt kickstarter-projekt vil give dig et armbånd, som kan skrive sms'er ud fra dine tanker

- og det kommer da til at gå fuldstændigt galt i byen!

Nogle gange skal man tilbage til tegnebrættet på en række idéer, som måske ikke ligefrem bliver det nye hit på det globale marked. Selvom det måske ved første tanke er ret så genialt, så skal man lige tænke over senere konsekvenser.

 Et eksempel på dette kunne være det nye Kickstarter-projekt fra firmaet Ctrl-Labs.

Deres nye produkt er et armbånd, som kan læse dine hjernebølger, og dermed skrive dine sms'er ud fra dine tanker - uden at du sådan set skal røre en finger. Hjernebølgerne sender tankerne til din pegefinger, og du behøver derfor ikke at røre ved et tastatur eller lignende for at skrive dine tanker ned.

Problemet, kære læsere, er jo selvfølgelig øjeblikket, hvor du står på Crazy Daisy - uden at vide hvorfor - en lørdag nat i Næstved og allerede har en flaske vodka på CV'et. Så er det ikke ligefrem fordelagtigt, at du nu kan sende dine fuldetanker til din ekskæreste Betina uden at skulle udover forhindringen at åbne din telefon, finde hendes nummer og desuden skrive din besked. Holy fuck en gang drunktexting de ville sætte gang i med dette armbånd - Det vil jo blive Skynet for drunktexting!

Det er en ret vild teknologi, som er skabt af neurovidenskabsmændene  Dr. Patrick Kaifosh og Dr. Thomas Reardon, som mener, at teknologien skal blive mainstream på globalt plan i 2020. 

"“We are developing systems to connect your neural output to machines as tightly as it is connected to the muscles that control your speech,” fortæller Patrick Kaifosh. 

Teknologien bliver på nuværende tidspunkt allerede brugt til at en virtuel hånd før en transplantation af en virkelig hånd.

Hvad siger I folkens? Galt eller genialt? 

(Kilde: New York Post)

ANNONCE
Nyt kickstarter-projekt vil give dig et armbånd, som kan skrive sms'er ud fra dine tanker
Nyt kickstarter-projekt vil give dig et armbånd, som kan skrive sms'er ud fra dine tanker
Del

Seneste nyt

Annonce