Connery

NYT GEAR: Trænger du til en ny computer før studiestart eller nyt job?

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Okay, verden står for dine fødder. Du har fået et nyt job, eller du begynder på drømmestudiet inden længe. Uanset i hvilken af de to scenarier, du befinder dig, så giver det absolut anledning til at kaste et kritisk blik på det monstrum, som du har stående derhjemme på skrivebordet.

Du ved godt hvilken en, vi mener, ikke?

Den der forældede model, som står på dit skrivebord? Ja, dén.

Inden du begynder på et nyt kapitel i dit liv, er det forrygende at opgradere din computer. Så intet, hverken en langsom processor eller en udateret software, står i vejen for dig.

Følg med, når vi guider dig til din nye drømme-computer.

3 trin: Før du handler - overvej dit behov

Godt så, vi er i gang. Du har erkendt, at maskinen derhjemme trænger til at blive udskiftet - hvad nu? Hvor pokker starter du? Derudover skal du også til at starte et nyt sted, hvor du skal gøre et godt indtryk.

Hertil kan det hurtigt kræve sig et nyt outfit til første dag. Herved kan du ankomme med god selvtillid og påbegynde et nyt og spændende kapitel i dit liv. Et nyt outfit kan du finde hos http://www.magasin.dk, der har et bredt udvalg af stilet og moderigtigt tøj til kvinder og mænd.

Når tøjet til første dag er fundet, kan du fokusere på at finde den nye computer. Et godt udgangspunkt kan være at få et overordnet indtryk af, hvad der er kommet på markedet, siden du sidst investerede i nyt gear.

Herfra bliver det alvor. Spørg først dig selv:

1) Funktioner: Hvad er dit behov?

Hvad skal du bruge din nye computer til?

Hvor meget skal den kunne flyttes rundt, og hvor meget må den veje? Får du brug for at kunne manøvrere tunge programmer, der kalder på en kraftig processor, eller er dit behov kun til en studiecomputer, der kan klare de mere basale programmer a la Office-pakken?

En kraftigere processor sikrer dig en klart mere flydende og lækker bruger-oplevelse, men … sådan en fætter koster knaster, hvilket fører os videre til punkt 2:
 

2) Økonomi: Hvad er dit budget?

Et simpelt, men dog effektivt, spørgsmål at stille dig selv forud for din kommende investering er: Hvor meget er du villig til at betale?

Hvis svaret ligger i omegnen af de 5000 kroner, kan du allerede effektivt udelukke en lang række produkter (læs: Apple), hvilket er fint, da dit budget også kan afspejle punkt 1.

Er dit behov udelukkende til en studierelevant computer, er der ingen grund til at brænde hele opsparingen af.

Lav derfor et budget, og hold dig til det. Igen - dette punkt kan virke banalt, men så snart du går ind i projekt “opgrader mit gear”, kan du blive fanget og forført af, hvad computerverdenen har at tilbyde.

Tro os - det kan ske for selv den bedste.

3) Look: Hvordan er din personlige stil?

Nu til den sjove del. Looket.

Igen - overvej, hvad du ønsker af en ny bærbar, da mulighederne er mange i dag. I virkeligheden kunne vi ikke være kommet længere væk fra grå kasser af ligegyldighed, end vi er i dag.

Mulighederne. Er. Uendelige.

Dette giver dig mulighed for aktivt at lave et statement eller vælge et look, som går i spænd med din eksisterende stil.

Gadgets er den perfekte chance for at udtrykke din personlige stil. Så vær ikke bange for at tilvælge farve eller gå hele vejen og udleve din indre drengerøv.

Sæt igang!

Med denne konkrete, men effektive guide, er du klar til at gå ud i verden og brænde dine penge af.

Men hov, skal du aktivt gå ud i en butik, eller hvor er dine bedste muligheder?

Internettet er din allerbedste ven, når det kommer til at investere i elektronik både set i relation til pris og sortiment. Søger du en god bærbar til studie eller arbejde, bør du derfor altid lave dit forarbejde, så følger alt derefter, og du vil få det helt rigtige produkt med hjem.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce