Connery

Ny forskning understreger, at prutter har helbredsmæssige fordele

Slip en vind og red din makker!

<p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span id="docs-internal-guid-e29f41ba-5d1f-72f8-0bfd-6224a1009afb"><span style="font-size: 11pt; font-family: Arial; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap;">Forskere er vores kilde til ny viden om alt fra sygdomme, livsstilselementer eller blot den verden, vi lever i. Hvad der bliver brugt ressourcer p&aring;, er meget forskelligt, s&aring; hvad bruger forskerne hos University of Exeter i Storbritannien s&aring; tiden ?</span></span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">&nbsp;</p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span id="docs-internal-guid-e29f41ba-5d1f-72f8-0bfd-6224a1009afb"><span style="font-size: 11pt; font-family: Arial; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap;">Prutter, selvf&oslash;lgelig. </span></span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span id="docs-internal-guid-e29f41ba-5d1f-72f8-0bfd-6224a1009afb"><span style="font-size: 11pt; font-family: Arial; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap;">Den ting i verden, som forbliver sjovt uanset hvad. Konteksten kan v&aelig;re uheldig, men prutten best&aring;r som funny as fuck.</span></span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">&nbsp;</p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span id="docs-internal-guid-e29f41ba-5d1f-72f8-0bfd-6224a1009afb"><span style="font-size: 11pt; font-family: Arial; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap;">Men vidste du godt, at prutter rent faktisk har sundhedsm&aelig;ssige fordele?</span></span></p> <div>&nbsp;</div>
ANNONCE
Ny forskning understreger, at prutter har helbredsmæssige fordele

Forskeren Mark Wood fremlægger, at prutter, trods lugten, langt fra er noget, vi bør undgå.

"Selvom svovlbrinte er velkendt for at være en tung og ildelugtende gas, bliver den produceret naturligt i kroppen. Det er en af de komponenter der giver prutten sin ildelugt, men den giver dem også at par sundhedsfordele..."

- fortæller Mark Wood, som fortsætter med at forklare, at der bliver skabt et mikrobisk biprodukt, som kan reducere risikoen for en lang række sygdomme - eksempelvis kræft, hjertesygdomme og gigt samt demens. Svovlbrinten er også med til at opretholde mitokondrier-niveauet, som skaber den nødvendige energi til cellernes blodklar i kroppen.

 
ANNONCE
Ny forskning understreger, at prutter har helbredsmæssige fordele

Forskningen har fundet ud af, at det mikrobiske biprodukt kan reducere risikoen for kræft, hjerteanfald og slagtilfælde, og modvirke gigt og demens i ældre. Svovlbrinte hjælper også med at bibeholde mitokondrierne, der driver energiproduktionen i blodkarcellerne.

Hvad kan du bruge denne nyerhvervede egenskab til så?

Well, det er et godt argument i en samtale med fruen, som er godt gal i skralden over, at du har lukket fanden løs på Tarmgade i sofaen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce