Connery

Ny app sørger for, du aldrig går glip af spændende events

Har du nogensinde prøvet at møde på arbejde mandag morgen, hvor snakken falder på weekendens udskejelser. Pludselig virker dit Star Wars marathon alene på sofaen ikke særlig nævneværdigt i forhold til kollegaerne, der har hørt god musik til koncert, været til en fed sportsbegivenhed eller deltaget i andre, spændende arrangementer.

Medmindre ovenstående lyder som en drømmeweekend for dig, kunne man forestille sig, at din aften på sofaen skyldtes, at du ikke vidste, hvad der egentlig skete i nærheden af dig. Det var i hvert fald tilfældet for to danske iværksættere, Søren Christian Bøjer og Thomas Bekker, som blev trætte af at gå glip af en masse spændende events, fordi de først hørte om dem, efter det var sket. Derfor udvikledede de app’en Eventsane, som skal gøre det nemt at finde events i nærheden af en selv.

Det fungerer ved, at man kan indtaste tid og sted for de events, man vil præsenteres for og på den måde hurtigt få et overblik over, hvad der sker i ens eget lokalområde i weekenden. Samtidig følger der for hvert event en beskrivelse, så man kan blive lidt klogere på, hvad eventet går ud på.

App’en indeholder events for enhver smag; lige fra kulturelle events så som ferniseringer og koncerter, eller shopping events som f.eks. loppemarkeder og lagersalg. Så kan du på næste mandag slippe for at være ham, der endnu en gang må lyve sig ud af sit ene-marathon.. 

Hent app'en i App Store eller læs mere på hjemmesiden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce