Connery

Nu kan du få fingrene i Gulddrengs solbriller og Jes Dorphs fodboldstøvler!

Auktionsnyt til kendisklunsere

Indrømmet. Jeg forstår ikke helt det der second-hand marked, altså - det er da fedt nok, at nogle folk kan komme af med deres gamle tøj, men hvem fanden gider at gå rundt i det? 

Umiddelbart en hel del. I hvert fald, hvis de ved, hvem der har gået i det inden. Det må være konklusionen på et par af de autkioner, der lige nu kører i den gode sags tjeneste. TV2 og Røde Kors har nemlig teamet op om eventet 'Smid Klunset', hvor blandt andet kendisser donerer godter fra garderoben, så der kan indsamles som mange penge som muligt til Røde Kors’ hjælpearbejde. Godkendt.

Et par af auktionerne kører stadig, og af dem der endnu har tid tilbage, ser det ud til at Gulddrengs aflagte solbriller står i virkelig høj kurs. (2100 kr i skrivende stund). Det samme kan man ikke sige om Jes Dorphs aflagte fodboldstøvler, der dog om noget må siges at være et endnu mere legendarisk klenodie end førnævnte.. Og dem kan du altså placere et - i øjeblikket - vindende bud på, for den nette sum af 550 kroner. Det er vidst endda under markedsprisen, for et par fine Adidas Copa Mundial! 

Anyways, du kan tjekke op på alle auktionerne her. Held og lykke med buddene, klunser. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce