Connery

Nokias revolutionerende nyhed er....

En tablet. Gaaab.

Nokia har i de seneste dage teaset nettet med en nyhed der efter sigende skulle være "Nokia reinvented" - Og spekulationerne har været vidt omkring.

Efter Nokias salg af deres smartphonedivision til Microsoft, var vi ret overbeviste om et det ikke var et nyt take på den verden. Her på redaktionen håbede vi faktisk på en revolutionerende streamingboks, med funktioner ud over normalen...

I stedet blev den store afsløring: En Android-tablet...

ANNONCE
Nokias revolutionerende nyhed er....

Wow en android-tablet

Nokia N1 hedder den nye tablet, og jeg er forholdsvis uimponeret, men inden vi går videre, får du lige de vigtigste features:

  • Android-tablet med 7.9" skærm. En opløsning på 2048x1536 pixel (which is nice)
  • One-piece aluminium design
  • 8 mpix bag-kamera og 5 mpix frontkamera, begge med autofokus
  • Intel Atom processor på 2.3 GHz
  • Wi-fi, bluetooth, microUSB, minijack mm. 
  • Android Lollipop og Nokia Z-launcher

Vejlende pris kommer nok til at ligge omkring 1500 kr. +.

ANNONCE

"Vi har lavet et stykke banebrydende software"

Indrømmet, maskinen har en lækker skærm og en lækker strømbesparende processor, men det gør det bare ikke op for at Nokia lige har præsenteret en Android-tablet, der praktisk talt ligner en direkte kopi af en iPad Air. 

Den mest banebrydende unikke funktion, er Nokias Z-launcher software, som gør dig i stand til at søge en app frem, ved at tegne det første bogstav i appens navn, og herefter blive præsenteret for den app, som softwaren tror du leder efter. Altså P for Pinterest, I for Instagram og S for Spotify..

Mere endnu en ubrugelig gimmick i rækken af firmware, end en fucking fantastisk innovation.

Deres teaser skulle have været: "Er du pjattet med Apples prroduktdesign, men ikke deres software? Prøv os."

Er jeg den eneste der er fuldstændig uimponeret af Nokias innovative nye fantastiske påfund? Don't believe the hype! (Indsæt gal smiley)

PS. Jeg er selvfølgelig klar på at tage det op til test, men er du gal det skal være en fantastisk maskine, hvis den skal imponere. Tjek N1 på Nokias hjemmeside her, hvis du vil vide mere

ANNONCE
Launch Video Nokia N1
Del

Seneste nyt

Annonce