Connery

Nexus 6P [Anmeldelse]

Vi har testet den monsterpumpede android-maskine fra Huawei

5 ud af 6 stjerner

Nexus 6P er Googles nuværende Nexus flagskib. Den er bygget af Huawei, har specs to impress, og så er den også en anelse billigere end de nærmeste konkurrenter (Galaxy Edge Plus, Sony Z5 Premium).

Det er et godt grundlag for at sætte den store 5.7" smartphone til test. Og det har jeg så gjort. 

ANNONCE
Nexus 6P [Anmeldelse]

Nexus 6P er på alle måder en ret solid smartphone den store 5.7" skærm er holdbar og forholdsvis ridsefast, batteriet på godt 3500 mAh giver strøm i væsentlig længere tid end mange andre telefoner på markedet, og rygraden er lavet i støbt metal. Selvom det er en stor telefon, ja vidst nok det man kalder en phablet (over 5.5"), så er den faktisk til at holde i en hånd, en herrehånd i hvert fald. Det skyldes et ganske slankt, buet design, og en forholdsvis tynd ramme omkring skærmen. 

ANNONCE
Nexus 6P [Anmeldelse]

Telefonens størrelse komplimenteres af den flotte quad HD skærmopløsning på 1440 x 2560 pixels. Det er mere end rigeligt til al underholdning der findes til smartphones på nuværende tidspunkt, og jeg tog mig selv i at føle at min egen telefons HD-opløsning virkede grynet, da jeg var færdig med testen. 

I det hele taget er Nexus 6P en ret fintunet Android-motor. Den har ikke problemer med eksekvering af noget, overhovedet. Som de øvrige telefoner i Nexus-serien, vil man som bruger af telefonen altid have hænderne på den absolut nyeste version af Android. Det er noget man på ingen måde er garanteret, hvis man kører på de andre Android-baserede brands. 

12.3MP i et kamera er i sig selv ikke revolutionerende, men f/2.0 linsen gør alligevel sit til, at telefonen er en af de bedste kameratelefoner på markedet. Linsen er god på lysfølsomheden, og billederne fremstår altid knivskarpt, også i mørke - især landskabsbilleder er exceptionelt flotte med en 6P.

ANNONCE
USB-C oplader - Nexus 6P [Anmeldelse] USB-C oplader

Batteriet er ret stort, og det giver laaang batteritid. Det er ikke et stort problem at gå to dage mellem opladninger, især hvis man sørger for at benytte sig af de indbyggede strømbesparende funktioner. Og så er der den der nye USB-C opladningsstandard. Det går hurtigere end den gamle mikro-usb standard, der ellers har været go-to for alle android-enheder de sidste mange år. Det eneste irritationsmoment er, at du ikke lige finder en ekstra lader, når du er ude og besøge vennerne - endnu. 10 minutters lynopladning smider let et par timer, eller fem, oveni levetiden. 

ANNONCE

Alt i alt er Nexus 6P en rigtig god smartphone, og hvis man ellers er nede med formfaktoren og størrelsen, er der seriøse smæk for skillingen. 

Nexus 6P

Telefon: Huawei Nexus 6P

Mål: 159.3 x 77.8 x 7.3mm, 178 gram

Display: 5.7" Corning® Gorilla® Glass 4

Batteri: 3450 mAh - USB Type-C for 'fast charging'

Kamera: Bag: 12.3 MP2; 1.55 μm; f/2.0 | Front: 8 MP

Processor: Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1, 2.0 GHz octa-core 64-bit + Adreno 430 GPU

Pris: fra 4.899,- kroner

Hvor: Google Store

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce